Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Annelie Alpert

Besiktas JK kent geen gelukkige seizoenstart in Turkije. Reden voor de club om de defensie op het laatste moment nog te versterken. Zo kwam in Loris Karius nog een doelman naar Istanboel. De Duitser met een serie leuke exen. Eentje zetten we in de spotlights. Ons ballenmeisje deze week is... Annelie Alpert.
03-09-2018 12:00 door Redactie ELF Voetbal

Het was nog een lastig karwei om een vriendin van Karius te vinden. Want die wisselt hij net zo vaak af als zijn bloopers. De Duitse doelman wordt nog wel eens gillend wakker als hij terugdenkt aan de Champions League-finale van afgelopen zomer. Met twee flaters zette hij tegenstander Real Madrid op het spoor. De Engelse pers liet weinig over van Karius.

 

? #swipe ?? 1, 4 and 5 are my favorites ???? what’s yours?

Een bericht gedeeld door Annelie (@anneliealpert) op

Als vervanger haalde Liverpool inmiddels de Braziliaanse doelman Alisson Becker binnen. Daarvoor braken The Reds nog het wereldrecord wat betreft duurste keeper alltime. Karius is nu verhuurd aan Besiktas, de Turkse topclub. Op relatiegebied is hij ook niet echt stabiel. Tot begin 2017 ging hij met Annelie Alpert aan zijn zijde door het leven. Daarover later meer. Daarna volgde het Duitse fitnessmodel Pamela Reif, het Engelse lingeriemodel Ianthe Rose en sinds vier maanden heeft hij het Amerikaanse model Daniella Grace als vriendin.

 

@tobiasdick_ ? @prostdaniela_mua

Een bericht gedeeld door Annelie (@anneliealpert) op

Grace was twee jaar geleden al eens ons ballenmeisje na een kortstondige date met Cristiano Ronaldo. Reif beschreven we ook al uitvoerig in onze rubriek. Alpert kwam nog niet aan bod. Het Duitse fotomodel werd op 22 juni 1993 geboren in Biberach an der Riss, een stad met ruim 31.000 toeschouwers in de deelstaat Baden-Württemberg. Als kind was ze een voorbeeldig meisje. Er is niets negatiefs over haar te vinden en op het Gymnasium Farmsen presteerde ze uitstekend.

 

Best. Day. Ever. ? #Weekend

Een bericht gedeeld door Annelie (@anneliealpert) op

Haar doorbraak als model volgde in december 2009. Als zestienjarige student werd ze gekroond tot Miss Hamburg 2009. In de vakjury zaten onder andere internationals Jérôme Boateng en Marcell Jansen, die destijds allebei voor Hamburger SV speelden. "Voor mijn leraren zal het een grote verrassing zijn. Ik heb niemand iets verteld over mijn deelnamen"", vertelde ze na de winst.

 

SUNday ??? // @tobiasdick_ @prostdaniela_mua #sunday #vitaminD #beach #body

Een bericht gedeeld door Annelie (@anneliealpert) op

Ze werd daarna snel vastgelegd door het grote MA Models in Hamburg. In 2011 volgde haar mondiale doorbraak. Ze schitterde in een tv-reclame voor het pepermuntje TicTac. Daarna deed ze hetzelfde in de mondiale campagne van de datingsite Parship. Daarin zegt ze Ich liebe mein Leben, aber der Richtige fehlt noch. Terwijl ze destijds al ging met Karius.

 

..in my natural habitat? ?? @tobiasdick_ @prostdaniela_mua #beach #body #shoot

Een bericht gedeeld door Annelie (@anneliealpert) op

Ook na het stranden van de relatie is ze volop te zien in modebladen, op televisie en natuurlijk op de catwalk. Naast MA Models wordt ze vertegenwoordigd door het befaamde Storm Models in London en Unique Models in Kopenhagen. Ook wordt ze regelmatig gespot in Milaan en Parijs en is ze een van de gezichten van het modemerk Promod. In haar spaarzame vrije tijd volgt ze nog een studie Geschiedenis.

 

@pma_models ?? @julia.schneider1

Een bericht gedeeld door Annelie (@anneliealpert) op

Of ze nu een relatie heeft, is onbekend. Op haar social media komt in ieder geval geen manspersoon voorbij. Op Instagram telt ze inmiddels een volgersschare van ruim 30.700. Een aantal dat door haar foto's ongetwijfeld nog verder zal groeien de komende periode. Zolang ze mooie foto's blijft posten op haar account, is daarover geen twijfel.

 

?

Een bericht gedeeld door Annelie (@anneliealpert) op

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <