Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Antonella Cavalieri

In de Italiaanse Serie A gaat Juventus wederom met een ruime voorsprong aan de leiding. Al gaat het scoren de Oude Dame dit jaar wat lastiger af dan in voorgaande jaren. Ook Paulo Dybala stond tot zijn winnende treffer vorige week in de Champions League tegen Manchester United alweer bijna een maand droog. Op een ander vlak scoort hij wel geregeld. We stellen een van zijn exen aan U voor. Ons ballenmeisje is deze week... Antonella Cavalieri.
29-10-2018 11:00 door Redactie ELF Voetbal

Het Argentijnse fotomodel had van de zomer van 2015 tot februari 2018 een relatie met Dybala. Al ging de relatie tussentijds diverse malen uit, omdat de Argentijnse centrumspits zag dat het gras op andere plaatsen groener was. De linksbenige aanvaller, sinds 2015 voor Juventus actief, maakte in september 2017 voor de eerste keer een einde aan de relatie met Cavalieri. Ook al waren de tortelduifjes inmiddels verloofd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? @rocchifrancesco.ph #MFW

Een bericht gedeeld door Anto Cavalieri (@anto_cavalieri) op

Officieel, omdat er een andere mysterieuze vrouw in zijn leven was verschenen. Het bleek te gaan om Ginevra Sozzi, die hij na een korte en heftige relatie tussentijds weer aan de kant zette. Inmiddels is Dybala alweer ruim een halfjaar samen met Oriana Sabatini. "De populariteit en de meisjes, die rond Paulo zwermen, hebben onze relatie kapot gemaakt", vertelde Cavalieri tegenover Chi. "Hij heeft altijd ontkend dat hij affaires buiten onze relatie erop nahield, maar op een bepaald moment ben ik gestopt om daarin te geloven. Ik nam de plakken ham van mijn ogen, pakte mijn koffer in en ben vertrokken."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Extrañando #Ibiza ??? #Estate2018 ?

Een bericht gedeeld door Anto Cavalieri (@anto_cavalieri) op

"Ik heb wel besloten om in Italië te blijven en mijn kaarten hier uit te spelen. Ik zou graag voor de televisie gaan werken. Dit land heeft mijn landgenoten veel geluk gebracht. Denk aan Belen Rodriguez, denk aan Wanda Nara... misschien overkomt me dat straks ook", besloot ze hoopvol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

Een bericht gedeeld door Anto Cavalieri (@anto_cavalieri) op

Cavalieri kwam op 18 mei 1993 ter wereld in de omgeving van Buenos Aires. Haar vader Sandro was een bekend persoon in het dorp en later kreeg ze nog een zusje met de naam Orne. In de Argentijnse hoofdstad ging ze naar Colegio Nuestra Senora de la Misericordia (Onze Lieve Vrouwen van Genade Middelbare School). Daar slaagde ze met verve. Aansluitend werd ze student aan de Universidad de Palermo, eveneens in Buenos Aires.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buen día ? @all_about_lace #Allaboutlace #advertising #intimate #Ibiza ??

Een bericht gedeeld door Anto Cavalieri (@anto_cavalieri) op

Daar volgde ze met succes de studie Bedrijfsmanagement. Dat combineerde ze met een parttimebaan als hostess in een restaurant. Inmiddels heeft ze daar een punt achter kunnen zetten. Ze werkt nu bijna voltijds als model. En ze werkt hard aan haar social media sterrendom. Zo post ze met de regelmaat van de klok leuke, weinig verhullende selfies op haar Instagram-account. Met haar schoonheid natuurlijk geheel begrijpelijk. Het heeft al geleid tot een aantal van ruim 462.000 volgers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

Een bericht gedeeld door Anto Cavalieri (@anto_cavalieri) op

Ze is en blijft daarnaast een groot voetbalfan. Cavalieri bezocht in haar tijd als vriendin van Dybala haast alle thuiswedstrijden van Juventus. Ook ging ze vaak mee met uitduels. "Dat mis ik wel", vertelde ze in hetzelfde interview. Ze sluit niet uit dat ze ooit weer iets met een voetballer krijgt, maar na haar eerdere ervaringen met Dybala voelt dat absoluut niet als een prioriteit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Een bericht gedeeld door Anto Cavalieri (@anto_cavalieri) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amiga?? Siempre divirtiéndonos juntas??? #ibiza

Een bericht gedeeld door Anto Cavalieri (@anto_cavalieri) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

Een bericht gedeeld door Anto Cavalieri (@anto_cavalieri) op

 
 
 
 
Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <