Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Chantel Zales

FC Barcelona is weer helemaal terug. De Blaugrana gaan aan kop in La Liga, leiden haar groep in de Champions League en ook zonder Lionel Messi lijkt de ploeg probleemloos door te denderen naar het volgende succes. Sergi Roberto vormt al jarenlang een belangrijke kracht in het team. Zijn vrouw kwam al eens aan bod in deze rubriek. Zijn leukste ex nog niet. Ons ballenmeisje deze week is... Chantel Zales.
05-11-2018 11:00 door Sander Berends

Vijf maanden geleden vierde de 26-jarige Spanjaard groot feest. Hij stapte na een relatie van twee jaar in het huwelijksbootje met Coral Simanovich, een bekend model uit Israël. De liefde spat er nog steeds vanaf als we de Instagram-accounts van beide tortelduifjes bekijken. Maar de voorgangster van Coral mocht er zeker ook zijn. Ook zij is een topmodel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption this ?

Een bericht gedeeld door Chantel Zales (@chantelzales) op

In de zomer van 2015 kwam Sergi Roberto ene Chantal Zales tegen op zijn vakantie in de Verenigde Staten. Daar is de Amerikaanse een veelgevraagd doelwit voor fotoshoots en campagnes. Bijna een jaar gingen de twee met elkaar om, maar de afstand bleek toch letterlijk een stap te ver. Zales resideert in Los Angeles, terwijl Sergi Roberto uiteraard in Barcelona woont en speelt. Toch een reis van negen uur met het vliegtuig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanna play? ? @lookscouldkyll

Een bericht gedeeld door Chantel Zales (@chantelzales) op

Overigens doen we Zales tekort door haar enkel model te noemen. De blonde vlam is erg actief. Voetballen, zwemmen, tennis, saxofoon of viool spelen en vooral fitness. Alles lijkt bij haar te passen en dat alles is ook fotografisch op haar eigen social media, waar ze miljoenen volgers telt en dus een enorm bereik kent, te zien. Zelf noemt ze zichzelf tegenwoordig ook fashion designer, omdat ze haar eigen kleding ontwerpt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felt like a kid again at the #revolvecarnival

Een bericht gedeeld door Chantel Zales (@chantelzales) op

Het internet heeft ze als belangrijkste bron gebruikt om haar naam te verzilveren. Geen Victoria Secret Angel of ander bekend modellenbureau. Op eigen kracht wist Zales vele fans aan zich te binden. Om dat te bewijzen... Op dit moment staat ze in de top tien van best betaalde Instagram-modellen van de wereld. Haar fortuin heeft ze opgebouwd uit diverse lucratieve opdrachten voor magazines en reclamecampagnes voor ontelbaar veel bedrijven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My babe @narazbeauty always keeps my lashes amazing ! ???

Een bericht gedeeld door Chantel Zales (@chantelzales) op

Dat heeft ook uitgemond in een eigen kledinglijn. Die bestaat inmiddels uit vele items, waaronder jurken, badkleding en rompers. Daarnaast heeft ze ook een keten van bedrijven op haar naam staan. Volgens eigen zeggen om haar toekomstige kinderen, die ze nog niet heeft, alvast een goede basis voor een mooi leven te geven. Want ambities en Chantel Zales, dat past uitstekend samen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always trust your instincts they are messages from your soul ? @fashionmiamistyles305

Een bericht gedeeld door Chantel Zales (@chantelzales) op

Op 6 juli 1990 werd ze geboren in Albuquerque, New Mexico. Als dochter van een Mexicaanse vader en moeder met roots op Costa Rica. Daardoor is ze honderd procent Latina. Op vierjarige leeftijd verhuisde ze naar Phoenix, Arizona waar ze opgroeide. Als kind was ze reeds erg actief en atletisch. Ze werd lid van de zwemvereniging en ging op voetbal. Ook maakte ze kennis met klassieke muziek en leerde saxofoon en viool te spelen.

Ze ging naar de Arizona State University om te studeren, maar het is niet duidelijk of ze is afgestudeerd of niet. Naast haar studie werkte ze voor een bedrijf dat de logistiek verzorgde voor de befaamde ESPN boxing fights. Om haar modellencarrière fulltime te kunnen bedrijven, verhuisde ze naar Los Angeles, Californië. De modellenstad van de Verenigde Staten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I only love my @narazbeauty lash extensions and my bikinis I’m sorry ?

Een bericht gedeeld door Chantel Zales (@chantelzales) op

Ze brak door met rolletjes in de commercials van Pepsi en Acura. Daarnaast verscheen ze al snel op de pagina's van diverse magazines zoals FHM, Maxim en Lowrider. Ook was ze te zien op billboards en verleende ze online haar medewerking. Ook nam ze deel aan diverse shows en evenementen. Net zoals ze een gezondheidsprogramma samenstelde, waardoor mensen fit kunnen blijven. Een tip van haar: drink zoveel mogelijk water!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Came thru drippin

Een bericht gedeeld door Chantel Zales (@chantelzales) op

In 2009 maakte ze ook voor het eerst haar opwachting op het witte doek. Ze vertolkte een kleine rol in de film Middle Men. Een jaar later deed ze dat ook in de 3D horror komedie Piranha 3D, waarin ze te zien was als bikini girl. Daarna werd haar naam ook verbonden aan Bad Chicken (2013) en de achtste editie van Annual Babes in Toyland: Live from Avalon Hollywood (2015). Chantel Zales verscheen ook in de pin-up video voor Transworld Motocross en in de videoclip A Step Away van Black Oxygen. Een nummer uit 2017.

 
 
 
 
 
Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <