Resultaten x
#stay-at-home

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket.

Bestaande uit 
- ELF Voetbal 90's Special 
- ELF Voetbal Cult Special 
- ELF Voetbal Clubiconen Special 

Binnenland

Delano Ladan: "Ik ben bij TOP Oss wel volwassener geworden"

Een bijzondere dag voor ADO Den Haag vrijdag. De Eredivisionist werkte twee oefenwedstrijden af op dezelfde dag. Delano Ladan speelde de avondeditie tegen R.C.S. in Oost-Souburg. "Ik ben meer als een man teruggekomen van TOP Oss."

13-07-2019 12:15 door Glenn Duijzer

Waar het zogenaamde eerste team van ADO Den Haag 's middags achter gesloten deuren oefende tegen KV Kortrijk (0-0), kwamen de reserves 's avonds in het Zeeuwse Oost-Souburg in actie en zegevierden met 1-10. Delano Ladan, vorig seizoen door ADO Den Haag verhuurd aan TOP Oss, was een van hen.

"Het ging goed tegen R.C.S., beter dan tegen Serooskerke afgelopen maandag", vertelde de negentienjarige aanvaller tegenover ELF Voetbal. "Toen startten we de wedstrijd met bijna dezelfde basis. Ik vond ons vandaag veel gretiger, bijna elke kans was een treffer. We hadden er misschien nog wel een paar extra kunnen scoren. Ik begon met drie goede kopballen. De keeper pakte er twee goed en de andere had ik meer in de hoek moeten koppen."

TOP Oss

"Ik ben in Oss helaas niet veel in actie gekomen. Na een sterk begin, brak ik mijn jukbeen op drie plaatsen en was lang uitgeschakeld. Daardoor raakte ik mijn basisplaats kwijt en moest ik vaak op de bank beginnen en het doen met invalbeurten. Ik had graag meer willen spelen, maar deze periode heeft mij wel volwassener gemaakt. Toen ik naar TOP ging, was ik nog een jongetje en ik ben meer als een man terug gekomen."

Lengte

Ladan is, gezien zijn lengte, niet een typische spits, maar scoort vaak met zijn hoofd. "Vandaag weer twee van de vier. Ik train heel veel op explosiviteit, daardoor ben ik redelijk snel. Daar hoort springen ook bij. Ik doe redelijk wat oefeningen om het springen te verbeteren."

De wedstrijd tegen de Derde Klasser was de ideale mogelijkheid voor Ladan om zijn visitekaartje af te geven. "Het was natuurlijk wel het ideale moment en ik denk dat ik met de vier treffers ook mijzelf heb laten zien als spits. Volgende week staat PAOK op het programma. Tegen Kortrijk hebben we laten zien dat we een volwassen ploeg hebben. Het zal aan de trainer liggen of ik in actie kom."
Aanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Michael Chacón (FC Emmen)
superelf Laatste: Superelf Romano Denneboom: Van Gentenaar via El Ahmadi naar Elia
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <