Resultaten x
Overige

Sparta: Moens is nu binnen, nu hopen op Van den Bergh

Oscar Moens speelt de rest van het seizoen voor Sparta Rotterdam. De 37-jarige doelman had donderdag een goed gesprek met trainer Jan Everse en traint vanaf zaterdag mee bij de Kasteelclub.

26-11-2010 08:03 door Redactie ELF Voetbal

Moens was het laatst actief voor de Dayton Dutch Lions in een van de lagere Amerikaanse profcompetities. Hij komt naar het Kasteel, omdat Everse niet tevreden is over eerste doelman André Krul en Mathijs Donatz (19) nog niet rijp genoeg wordt geacht.

Na Moens wil Sparta nog een ervaren prof aan de selectie toevoegen. Hagenaar Ricky van den Bergh maakt mogelijk deze winter de overstap naar Spangen. Aan het begin van dit decennium speelde de aanvaller al vier seizoenen voor de club uit Rotterdam. Nu zijn rol bij zijn geliefde ADO lijkt uitgespeeld, wil hij vertrekken.

De club uit Den Haag wil meedenken met de 30-jarige Van den Bergh. De afgelopen weken was hij de enige die voor onrust zorgde bij de club die het zo verrassend goed doet in de Eredivisie. Na zijn goede optredens tegen FC Utrecht en Ajax, kwam Van den Bergh toch weer op de reservebank terecht. Hij voelde zich in de maling genomen. Deze week werd hij tot overmaat van ramp van de training gestuurd door trainer John van den Brom.

Van den Bergh heeft al een goed gesprek gehad met de trainer van Sparta, Jan Everse. De Rotterdammers zoeken naar externe investeerders die een eventuele overgang mogelijk kunnen maken. Sparta wil alles op alles zetten om een terugkeer naar de Eredivisie af te dwingen. Van den Bergh zou daarbij dolgraag willen helpen. In het seizoen 2004/2005 was hij ook belangrijk voor de club die in dat jaar promoveerde.

Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Engelse en Italiaanse club op tribune voor VVV-back Pachonik'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <