03.00Arne Slot de duurste Nederlandse coach ooit: dít laat de succescoach achter bij Feyenoord
01.50Atalanta doet goede zaken in Serie A, geen winnaar in derby van Sevilla
00.00Van Hanegem looft Spartaan: 'Kan met twee vingers in zijn neus in de top mee'

23.58Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
23.55Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
23.50Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
23.43Nieuwe voorzitter André Villas-Boas ziet FC Porto in slotfase zege verspelen tegen koploper Sporting
23.41Bizar: Sporting staat in Porto op uit de dood en slaat twee keer toe in twee minuten
23.35Trainersadvies Feyenoord: 'Waarom niet? Met een ervaren iemand zoals Van Marwijk
23.32Lees terug: El Gran Derbi tussen Betis en Sevilla eindigt voor vierde keer op rij gelijk
23.28Knotsgekke slotfase in Portugese topper: Gyökeres wervelt minuut lang
23.28Sensationele Gyökeres beperkt in zinderende minuut schade Sporting
23.27'Ik heb ooit gezegd dat Ajax van Excelsior-niveau is, nu was Excelsior beter'
23.22VI Live: Gyokeres scoort twee keer in één minuut voor Sporting tegen Porto
23.11Lans gebroken voor Van Persie bij Feyenoord: 'Waarom naar Heerenveen?'
23.09VI Live: Porto op winkoers tegen Portugese koploper Sporting Portugal
23.04V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: ‘We onderschatten hoe goed hij is’
22.45Vermeulen onthult bedrag dat Feyenoord voor Slot ontvangt: 'Op een haar na rond'
22.44Excellerende Kluivert in de spotlights: 'Dit is een optie voor Oranje'
22.41'Mogelijk extra concurrent voor Mazraoui, Motta naar Juventus reëel'
22.35Perez en Vink zien 'cadeautjes' voor 'Lucky Ajax': 'Echt een topweekend'
22.30Oosting geeft uitsluitsel: 'Blijf bij Twente, ben niet gepolst door Feyenoord'
22.25Perez verbaast zich over transferwaarde van PSV'er: 'Zijn belachelijke bedragen'
22.20Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: ‘Die komt geen lantaarnpaal voorbij’
22.20VI Live: Sevilla langszij in El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.18Xavi: 'Frenkie van zeer hoog niveau en heel belangrijk voor mij'
22.16VI Live: Betis leidt El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.10Perez dubt over PSV'er: ‘Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo’n dip wél erg’
22.05Internationale media zien verschil tussen deze en vorige landstitels van PSG
22.05Internationale media staan stil bij 'andere landstitel' van PSG
22.05Vink raadt Slot aan twee spelers mee te nemen: 'Kan Liverpool écht gebruiken'
22.00Van Hanegem ziet Ajax-boosdoener ontsnappen: 'Het is onvoorstelbaar'
22.00Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
21.55Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
21.45Wissel Ten Hag zorgt voor boegeroep bij United-fans, Højlund reageert opvallend
Resultaten x
Overige

Chelsea wint van ManUtd via buitenspelgoal; zege Arsenal

Manchester United heeft in een onderling duel met Chelsea de koppositie verloren aan de Londenaren. The Red Devils wisten de afwezigheid van de geblesseerde Wayne Rooney, die de wedstrijd vanaf de tribune bekeek onder het genot van een halve liter bier, niet op te vangen. Het werd uiteindelijk 1-2. 03-04-2010 20:24 door Redactie ELF Voetbal

Cole bracht Chelsea na twintig minuten op een 0-1 voorsprong. Een prachtige individuele actie van Florent Malouda ging aan de openingstreffer vooraf. Het laatste doelpunt van Cole tegen Manchester United dateert van 10 mei 2005. Het werd toen 1-3 voor The Blues. In de resterende minuten van de eerste helft was Manchester United de bovenliggende partij.

Tien minuten voor tijd leek Chelsea de wedstrijd te beslissen door een doelpunt van Drogba. De goal van de Ivoriaanse aanvaller had echter nooit mogen tellen, want hij stond ruim een meter buitenspel. Toch stond er na 79 minuten een 0-2 tussenstand op het scorebord en leek de wedstrijd beslist. Federico Macheda bracht de spanning echter snel terug in de wedstrijd, want na 81 minuten stond het 1-2. De invaller trof met geluk het doel. Een voorzet van Nani werd via zijn buik tegen de touwen gewerkt. Het bleek echter niet genoeg, want Chelsea won de Engelse kraker met 1-2.

Chelsea staat nu eerste in de Premier League met 74 punten uit 33 competitiewedstrijden. The Red Devils hebben weliswaar 72 punten uit 33 duels, maar Arsenal kan de ploeg van Sir Alex Ferguson zaterdag naderen tot op één punt. The Gunners moeten het echter wel stellen zonder de langdurig geblesseerde Cesc Fabregas.

UPDATE: Arsenal - Wolves 1-0
Pas diep in blessuretijd greep Arsenal de zege. Nicklas Bendtner kopte in de ultieme slotfase een voorzet van Bacary Sagna tegendraads in het net.

Kansen waren er in overvloed, maar Arsenal kreeg de bal er maar niet in. De vele blessures die de ploeg overhield aan de wedstrijd tegen Barcelona deden de Londenaren geen goed. Zelfs nadat Wolves aanvoerder Karl Henry na een zware overtreding op Tomas Rosicky met een rode kaart verloor, lukte het Arsenal in de resterende 25 minuten niet om te scoren. Pas in blessuretijd viel de bevrijdende treffer. De achterstand van Arsenal op Chelsea bedraagt nu drie punten.

Sunderland - Tottenham 3-1
Het was de wedstrijd van Darren Bent en Heurelho Gomes. Bent zette al in de eerste minuut de thuisploeg op voorsprong en breidde na een half uur de marge uit via een strafschop. Nog twee keer kreeg Bent de kans om vanaf de penaltystip de score op te vijzelen. Maar zowel in de 41ste als 62ste minuut toonde de voormalig keeper van PSV zich de meerdere van de spits.

Toen Peter Crouch een minuut nadat hij was ingevallen was de 2-1 aantekende, werd het zelfs nog spannend. Maar invaller Boudewijn Zenden schoot zijn ploeg met een schitterende volley in de kruising vijf minuten voor tijd in veilige haven.

Stoke - Hull 2-0
In de onderste regionen van de Premier League greep middenmoter Stoke een belangrijke zege dankzij een vroege treffer van Ricardo Fuller. Degradatiekandidaat Hull beëindigde de wedstrijd met tien man. Nadat er al drie keer gewisseld was, raakte George Boateng flink geblesseerd, toen tegenstander Tuncay hem met een omhaal keihard op het hoofd trof. Onze landgenoot werd per ambulance afgevoerd.

Vlak voor tijd besliste Liam Lawrence het duel door met een schuiver de 2-0 aan te tekenen. Het was zijn eerste goal sinds mei 2009, toen hij ook tegen Hull scoorde.

UPDATE 2: Burnley - Manchester City 1-6
Na twintig minuten verlieten de eerste fans van de thuisclub het stadion al. Ze konden het pak slaag dat Manchester City kwam uitdelen niet langer aanzien. Tussen de vierde en de zevende minuut legde de miljoenenploeg uit noord-west Engeland er drie in via Adebayor, Bellamy en Tevez. In de twintigste minuut kopte Vieira een corner achter doelman Brian Jensen en begon de massale uittocht in het Turf Moor stadion.

Nog voor rust werd Adebayor alleen voor de doelman gezet en scoorde hij de vijfde. Na de pauze viel er voor de meegereisde fans van de Citizens at minder te genieten. Alleen Vincent Kompany scoorde nog. Nigel de Jong kwam als invaller halverwege de tweede helft het veld in. Kort daarop redde Steven Kenneth Fletcher de twijfelachtige eer.