Laatste nieuws
21.00PEC vrijwel verzekerd van lijfsbehoud na zege in Overijssels onderonsje
20.54Perez is sceptisch over Feyenoorders en heeft advies voor Slot
20.51VI Live: Monaco achter tegen Lyon, PSG kan titelgeur nu écht ruiken
20.46Column Willem van Hanegem | Dat Anton Gaaei er niet uit werd gestuurd bij Ajax is aan niemand uit te leggen
20.43Van de Donk dolgelukkig na bereiken Champions League-finale: 'Dit is waar je van droomt'
20.40Zesde landstitel in zeven seizoenen gloort nog altijd voor Manchester City na ontsnapping bij Nottingham Forest
20.34VI Live: Monaco heeft nog één treffer nodig om titelfeest PSG te verstieren
20.31Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
20.30Vangelis Pavlidis toch niet virtueel topscorer eredivisie na mislopen tweede goal AZ: ‘Ik ben spits, wil altijd scoren’
20.28Nu ook op beeld: Dumfries zet rivaal te kakken met spandoek tijdens titelfeest
20.25Van Bommel kan titel ook rekenkundig niet meer prolongeren ondanks goal Janssen
20.25Van Bommel kan titel rekenkundig niet meer prolongeren na weer een verlies
20.25Van Bommel kan Belgische titel ook rekenkundig niet meer prolongeren na weer een verlies
20.20Heerlijke beelden: naam Van Polen galmt door PEC-stadion, verdediger pakt megafoon
20.16Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
20.10Noa Lang pakt telefoon en belt Marcel Brands met speciaal verzoek
20.10LIVE buitenlands voetbal | Kluivert, Ünal en Senesi trefzeker, Atalanta doet goede zaken in strijd om CL-ticket
20.09Postecoglou baalt van arbitrage: 'Dit is waarom ik goals niet meer vier'
20.08VI Live: Monaco op achterstand bij Lyon, PSG in dit scenario kampioen
19.58Napoli en Roma na bizar slot onbeslist, 'Nederlands' Atalanta wint eenvoudig
19.57Spannende strijd om CL-tickets in Italië krijgt nieuwe wending
19.57Strijd om CL-tickets in Italië krijgt nieuwe wending
19.52AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
19.51VI Live: Abraham maakt na een jaar weer eens zeer belangrijke Roma-goal
19.50Degradant Vitesse na comeback en zege op Fortuna in de plus
19.45Titelstrijd in Engeland gaat tussen Arsenal en ManCity: dit is het restant-programma
19.45Arsenal weerstaat comeback van Spurs in derby en blijft aan kop in Engeland
19.43VI Live: Osimhen passeert Feyenoord-beul Svilar in slotfase vanaf de stip
19.36Janssen weet het net eindelijk weer te vinden voor Antwerp van Van Bommel
19.35Arsenal houdt hoop op titel springlevend met zege in Londense burenruzie
19.28Meesteraangever De Bruyne wijst Man City de weg in Nottingham
19.25Tiental Vitesse blijft overeind tegen Fortuna Sittard na rood in slotfase: gedegradeerde club weer in de plus
19.24Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
19.19VI Live: Brest na bizar duel Europa in, Dybala opent bal tegen Napoli
19.15Denzel Dumfries baart opzien met opvallend spandoek bij titelfeest Inter
Resultaten x
Overige

Dzeko, Robben, Cabanas, Boateng, Trapattoni, West Ham, Stijn Vreven, Raul

Ook vandaag gebeurt er weer van alles op voetbalgebied in de landen om ons heen. Het nieuws blijft binnenstromen op de redactie. ELF Voetbal bundelt dit nieuws in een overzicht en vult dat gedurende de dag aan.
01-04-2010 11:22 door Redactie ELF Voetbal

WOLFSBURG - Edin Dzeko speelt volgend seizoen voor AC Milan. De Bosnische spits van VfL Wolfsburg staat ook in de belangstelling van Manchester United en Arsenal, maar de international geeft zelf in Bild aan dat hij het liefst naar Italië vertrekt. "Ik heb nooit gezegd dat ik daar absoluut naar toe wil, maar ik zou het wel graag willen. Als het juiste bod, zeg ik zeker ja."

MÜNCHEN - Arjen Robben maakt zaterdag zijn rentree bij Bayern München. Onze landgenoot miste dinsdagavond het Champions League-treffen van zijn ploeg tegen Manchester United vanwege een kuitspierblessure. Maar de Bedummer is weer helemaal fit. Zaterdag speelt Robben tegen Schalke 04, de clash tussen de nummers één en twee van de Bundesliga.

MEXICO CITY - Salvador Cabanas heeft weer tegen een bal aangetrapt. De 29-jarige aanvaller van America werd in januari aangevallen in een bar in Mexico City en neergeschoten. Omdat een kogel zijn schedel trof, lag hij lang in levensgevaar. De international van Paraguay blijft wel de rest van zijn leven rondlopen met de kogel, omdat het te gevaarlijk is om het voorwerp te verwijderen. Sinds enkele weken revalideert hij in een speciale kliniek in Buenos Aires, Argentinië. De 29-jarige aanvaller oefent reeds op vrije trappen, meldde voorzitter Horacio Cartes van de voetbalbond. "Ik was verbaasd toen ik zag hij alweer tegen een bal aantrapte."

ACCRA - Kevin-Prince Boateng zal hoogstwaarschijnlijk toch het WK van 2010 in Zuid-Afrika aan zijn neus voorbij zien gaan. De aanvaller van Hertha BSC Berlin wil switchen van de Duitse naar de Ghanese nationaliteit, maar de FIFA heeft het benodigde papierenwerk nog steeds niet afgerond. Boateng speelde enkel voor Duitsland onder 21 jaar en heeft een Ghanese vader. Omdat hij voor het 'grote' Duitsland niet in aanmerking komt, wilde hij switchen van nationaliteit.

TURIJN - Giovanni Trapattoni heeft een aanbieding, om Juventus volgend jaar opnieuw te gaan trainen, afgeslagen. De 71-jarige Italiaan zou in januari worden benoemd om Ciro Ferrara op te volgen, maar de bondscoach van Ierland ging niet in op de avances. "Met veel tegenzin heb ik moeten zeggen, dat ik het niet zou doen. Het was onmogelijk om een club en een nationale ploeg tegelijk te leiden", gaf hij toe tegenover Italia 1. Trapattoni, die Juventus over twee periodes gezien in totaal 13 jaar leidde, staat nog tot medio 2012 onder contract bij de nationale voetbalbond. Uiteindelijk werd Alberto Zaccheroni benoemd tot diens opvolger. Al blijft hij tot slechts tot het einde van het seizoen.

LONDEN - West Ham United gaat een klacht indienen bij de voetbalbond over FC Fulham. Afgelopen zaterdag traden de Londenaren met een B-elftal aan tegen Hull City, een van de concurrenten van West Ham in de degradatiestrijd. Fulham verloor met 2-0, waardoor de problemem voor West Ham United nog groter zijn geworden. Volgens de regels in de Premier League moet iedere ploeg met zijn sterkst mogelijke opstelling aan een wedstrijd beginnen. In december werd Wolverhampton Wanderers daarvoor reeds bestraft, toen de ploeg met een B-elftal aantrad tegen Manchester United. Enkele dagen later volgde immers de belangrijke competitiewedstrijd tegen Burnley. Wolverhampton kreeg toen een flinke geldboete. Fulham speelt vanavond (donderdag) in de kwartfinale van de Europa League tegen VfL Wolfsburg en wilde enkele spelers sparen. Daardoor kwamen onder andere Bobby Zamora en Damien Duff niet in actie.

LEOPOLDSBURG - Stijn Vreven wil als trainer graag aan de slag in Nederland. "Ooit in Nederland aan de slag gaan zou wel leuk zijn. Ik beleefde er mijn grootste sportieve successen en de mentaliteit ligt me ook beter. De mensen zijn er directer en zeggen waar het op staat. Daar hebben Belgen meestal wat last mee. Waar ik mezelf zie over 5 jaar? Ik hoop dat ik dan een succesvolle opkomende trainer ben." Momenteel speelt de oud-speler van FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag voor Leopoldsburg, een club uit de zogenaamde Vierde Provinciale. "Ondertussen ben ik 36, maar fysiek voel ik me nog goed", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Natuurlijk heb ik wel last van kleine kwaaltjes, maar ik heb dit seizoen geen drie trainingen hoeven missen. Bij Leopoldsburg willen ze me graag nog een jaartje houden. Ik zie dat ook wel zitten, er loopt hier een jonge en enthousiaste groep op het veld. Dus zit ik binnenkort met die mensen rond de tafel. Bovendien wil ik heel graag trainer worden en in het kader van mijn trainerscursus is dat extra jaartje op het veld altijd meegenomen. Ik werk op dit moment de verkorte trainerscursus voor profs af. Volgend jaar kan ik beginnen aan het UEFA-A diploma."

MADRID - Raul kreeg vorige week een telefoontje van Liverpool-manager Rafael Benitez met de vraag of hij zijn carrière graag zou willen beëindigen in de Premier League. Volgens zijn zaakwaarnemer Gines Carvajal staat de 32-jarige aanvaller van Real Madrid niet afwijzend tegenover een Engels avontuur. Door de komst van Cristiano Ronaldo, Kaka en Karim Benzema is er voor hem immers niet meer dan een figurantenrol weggelegd in Santiago Bernabéu. "Het is geen geheim dat hij van de Premier League houdt", aldus Carvajal. Raúl heeft nog een contract tot medio 2011 bij De Koninklijke en kan ook rekenen op de interesse van het Amerikaanse Red Bull New York.




Aanmelden
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... David de Gea?
superelf Laatste: Superelf Wout Brama, Twents boegbeeld
jukebox Laatste: DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)
avonturiers Laatste: Freek Schipper mag zich een Chinese local noemen: “Fans riepen telkens ‘hipet’, bleek dat mijn Chinese naam”
kleedkamerhumor Laatste: Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m’n gezicht"
transfergeruchten Laatste: Ocampos na 113 minuten weg bij Ajax?
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
Privacyverklaring
X <