Laatste nieuws
04.40Arsenal maakt statement door aartsrivaal Tottenham Hotspur uit te verslaan: Premier League blijft ongekend spannend
03.00Arne Slot de duurste Nederlandse coach ooit: dít laat de succescoach achter bij Feyenoord
01.50Atalanta doet goede zaken in Serie A, geen winnaar in derby van Sevilla
00.00Van Hanegem looft Spartaan: 'Kan met twee vingers in zijn neus in de top mee'

Gisteren

23.58Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
23.55Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
23.50Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
23.43Nieuwe voorzitter André Villas-Boas ziet FC Porto in slotfase zege verspelen tegen koploper Sporting
23.41Bizar: Sporting staat in Porto op uit de dood en slaat twee keer toe in twee minuten
23.35Trainersadvies Feyenoord: 'Waarom niet? Met een ervaren iemand zoals Van Marwijk
23.32Lees terug: El Gran Derbi tussen Betis en Sevilla eindigt voor vierde keer op rij gelijk
23.28Knotsgekke slotfase in Portugese topper: Gyökeres wervelt minuut lang
23.28Sensationele Gyökeres beperkt in zinderende minuut schade Sporting
23.27'Ik heb ooit gezegd dat Ajax van Excelsior-niveau is, nu was Excelsior beter'
23.22VI Live: Gyokeres scoort twee keer in één minuut voor Sporting tegen Porto
23.11Lans gebroken voor Van Persie bij Feyenoord: 'Waarom naar Heerenveen?'
23.09VI Live: Porto op winkoers tegen Portugese koploper Sporting Portugal
23.04V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: ‘We onderschatten hoe goed hij is’
22.45Vermeulen onthult bedrag dat Feyenoord voor Slot ontvangt: 'Op een haar na rond'
22.44Excellerende Kluivert in de spotlights: 'Dit is een optie voor Oranje'
22.41'Mogelijk extra concurrent voor Mazraoui, Motta naar Juventus reëel'
22.35Perez en Vink zien 'cadeautjes' voor 'Lucky Ajax': 'Echt een topweekend'
22.30Oosting geeft uitsluitsel: 'Blijf bij Twente, ben niet gepolst door Feyenoord'
22.25Perez verbaast zich over transferwaarde van PSV'er: 'Zijn belachelijke bedragen'
22.20Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: ‘Die komt geen lantaarnpaal voorbij’
22.20VI Live: Sevilla langszij in El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.18Xavi: 'Frenkie van zeer hoog niveau en heel belangrijk voor mij'
22.16VI Live: Betis leidt El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.10Perez dubt over PSV'er: ‘Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo’n dip wél erg’
22.05Internationale media zien verschil tussen deze en vorige landstitels van PSG
22.05Internationale media staan stil bij 'andere landstitel' van PSG
22.05Vink raadt Slot aan twee spelers mee te nemen: 'Kan Liverpool écht gebruiken'
22.00Van Hanegem ziet Ajax-boosdoener ontsnappen: 'Het is onvoorstelbaar'
22.00Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
21.55Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
Resultaten x
Overige

Hazard, Bayern, Arsenal, Portsmouth, Kaka, Fatih, Bridge, Mainz, Tosic, Maradona

Ook vandaag gebeurt weer van alles op voetbalgebied in de landen om ons heen. Het nieuws blijft binnenstromen op de redactie. ELF Voetbal bundelt dit nieuws in een overzicht en vult dat gedurende de dag aan.
04-02-2010 16:04 door Redactie ELF Voetbal

LILLE - OSC Lille heeft het contract van Eden Hazard opengebroken. De overeenkomst van de 19-jarige Belgische aanvaller werd met twee extra jaren verlengd. De nieuwe verbintenis loopt nu tot 2014. "Ik ben natuurlijk erg blijf dat ik nu tot 2014 onder contract sta", reageert de international op de website van de club. "Het is een bevestiging dat ik het goed heb gedaan en daarnaast vergroot het mijn betrokkenheid bij de club. Ik moet er nu voor zorgen dat ik op dezelfde manier door blijf gaan." Hazard debuteerde in 2008 voor Lille en speelde inmiddels al 55 wedstrijden voor de club.

MÜNCHEN - Bayern München heeft de contracten van drie basiskrachten voortijdig verlengd. Daniel Van Buyten tekende bij tot medio 2012. De oude verbintenis van de Belgische centrale verdediger, die zondag zijn 32e verjaardag viert, liep aan het oude van het seizoen af. Thomas Müller, die een contract tot en met 30 juni 2011, zette zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst tot medio 2013. Holger Badstuber, die als linksback inmiddels een vaste waarde is, tekende zelfs nog voor een jaar langer. Zijn oude contract liep tot 2011, de nieuwe tot 2014.

LONDEN - Deco stopt na het WK van aankomende zomer in Zuid-Afrika als international. De 32-jarige middenvelder heeft inmiddels 71 interlands gespeeld voor de nationale ploeg van Portugal. Deco, geboren en getogen in Brazilië en sinds 2003 Portugees, vindt dat komende zomer de tijd is gekomen om plaats te maken voor nieuw talent.

LONDEN - Manager Arsène Wenger van Arsenal heeft zijn speler Theo Walcott in bescherming genomen. De 20-jarige aanvaller startte dit seizoen slechts vijf keer in de basis en overtuigde niet. De kritiek doemt al op. "Ik ben niet bezorgd over Walcott. Je kunt op dit moment niet dingen van hem verwachten die hij je niet kan geven." De Engelse international stond dit seizoen door rug-, knie- en hamstringproblemen plus een gebroken rib maanden buitenspel. "Hij is gelukkig nu pijnvrij. Hij zal een goed einde van het seizoen meemaken. Maar op dit moment is hij nog niet de oude", sloot de manager af op de clubwebsite.

PORTSMOUTH (2) - Voor de vierde keer in korte tijd heeft Portsmouth FC een nieuwe eigenaar gekregen. Balram Chainrai, een zakenman uit Hongkong, heeft negentig procent van de aandelen gekocht van Ali Al Faraj, de vorige eigenaar. Eerstgenoemde zou nog geld tegoed hebben van Al Faraj. De nieuwe eigenaar schonk Portsmouth een lening van zo'n twintig miljoen euro. Dit bedrag heeft hij niet teruggekregen, waardoor hij nu heeft besloten om de club grotendeels over te nemen. Na de 1-0 nederlaag van woensdagavond tegen Fulham staat de ploeg nog vaster op de laatste plaats van de Premier League.

MADRID - Kaká moet voortaan extra oefeningen doen om in de toekomst problemen met zijn rug te voorkomen. De Braziliaanse middenvelder van Real Madrid stond de volledige maand december buitenspel vanwege een hernia en een daarop volgende operatie. Hij traint nu zijn onderbuik en rug extra om een dergelijke blessure in de toekomst te voorkomen.

KAZAN - Rubin Kazan heeft zich per komende zomer versterkt met Fatih Tekke. De 32-jarige spits van Zenit Sint Petersburg komt op 1 augustus transfervrij naar de regerend kampioen van Rusland. De 25-voudig Turks international tekende een contract voor drie jaar. In Rusland speelde hij 72 wedstrijden. Daarin scoorde hij 25 keer.

MANCHESTER - Wayne Bridge keert zaterdag weer terug in de wedstrijdselectie van Manchester City. De ploeg neemt het dan op tegen Hull City. De linkervleugelverdediger kwam sinds 5 december niet meer in actie. Toen blesseerde hij zijn knie in de 2-1 winst op zijn voormalige werkgever Chelsea. De Engelse international is plotseling hot news, nu zijn voormalige ploeggenoot John Terry een relatie zou hebben gehad met zijn ex-partner. Naast Bridge zou ook Joleon Lescott wel eens kunnen terugkeren in het team. De centrale verdediger, die afgelopen zomer werd overgenomen van Everton, kwam sinds 12 december niet meer in actie.

MAINZ - FSV Mainz 05 heeft het contract van Bo Svensson verlengd. De 30-jarige Deense verdediger, die in de zomer van 2007 naar de club uit de Eerste Bundesliga kwam, had een aflopende verbintenis. Zijn nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2012. Mainz legde maandag, de laatste dag van de open transfermarkt, overigens nog twee nieuwe spelers vast. Radoslav Zabavnik (Terek Grozny) signeerde een verbintenis tot het einde van het seizoen, met een optie voor twee jaar. Malik Fathi wordt een halfjaar gehuurd van Spartak Moskou.

PORTSMOUTH - Portsmouth FC ging woensdag met 1-0 onderuit tegen Fulham en is hekkensluiter in de Premier League. Om daar iets aan te veranderen, wil de Zuid-Engelse club zich versterken met Dusko Tosic. De 25-jarige linksback werd dinsdag op staande voet ontslagen door zijn club Werder Bremen. De Serviër weigerde een uitleenbeurt aan MSV Duisburg, dat in de Tweede Bundesliga acteert.

BUENOS AIRES - Bondscoach Diego Maradona heeft enkele uren na het publiceren van zijn definitieve 18-koppige selectie voor de oefeninterland van Argentinië tegen Jamaica van aanstaande woensdag nog vier wijzigingen doorgevoerd. Een gevolg van de wedstrijd om de Copa Libertadors die Estudiantes afwerkt tegen Juan Aurich een dag na het vriendschappelijke duel. Clemente Rodriguez, Enzo Perez, Jose Ernesto Sosa en Mauro Boselli haken af. Bij de vervangers haalde Maradona twee debutanten in spits Juan Pablo Pereyra van Atletico Tucuman en middenvelder Patricio Toranzo van Huracan. Verdediger Ignacio Canuto and middenvelder Jesus Mendez van Boca Juniors zijn de andere vervangers. In de selectie zaten al vijf debutanten: Mariano Echeverria (Chacarita Juniors), Walter Acevedo, Leonel Galeano (beiden Independiente) en Lucas Licht en Gabriel Mercado (beiden Racing Club).




Aanmelden
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... David de Gea?
superelf Laatste: Superelf Wout Brama, Twents boegbeeld
jukebox Laatste: DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)
avonturiers Laatste: Freek Schipper mag zich een Chinese local noemen: “Fans riepen telkens ‘hipet’, bleek dat mijn Chinese naam”
kleedkamerhumor Laatste: Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m’n gezicht"
transfergeruchten Laatste: Ocampos na 113 minuten weg bij Ajax?
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
Privacyverklaring
X <