Laatste nieuws
02.35Arsenal maakt statement door aartsrivaal Tottenham Hotspur uit te verslaan: Premier League blijft ongekend spannend
01.50Atalanta doet goede zaken in Serie A, geen winnaar in derby van Sevilla
00.00Van Hanegem looft Spartaan: 'Kan met twee vingers in zijn neus in de top mee'

Gisteren

23.58Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
23.55Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
23.50Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
23.43Nieuwe voorzitter André Villas-Boas ziet FC Porto in slotfase zege verspelen tegen koploper Sporting
23.41Bizar: Sporting staat in Porto op uit de dood en slaat twee keer toe in twee minuten
23.35Trainersadvies Feyenoord: 'Waarom niet? Met een ervaren iemand zoals Van Marwijk
23.32Lees terug: El Gran Derbi tussen Betis en Sevilla eindigt voor vierde keer op rij gelijk
23.28Knotsgekke slotfase in Portugese topper: Gyökeres wervelt minuut lang
23.28Sensationele Gyökeres beperkt in zinderende minuut schade Sporting
23.27'Ik heb ooit gezegd dat Ajax van Excelsior-niveau is, nu was Excelsior beter'
23.22VI Live: Gyokeres scoort twee keer in één minuut voor Sporting tegen Porto
23.11Lans gebroken voor Van Persie bij Feyenoord: 'Waarom naar Heerenveen?'
23.09VI Live: Porto op winkoers tegen Portugese koploper Sporting Portugal
23.04V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: ‘We onderschatten hoe goed hij is’
22.45Vermeulen onthult bedrag dat Feyenoord voor Slot ontvangt: 'Op een haar na rond'
22.44Excellerende Kluivert in de spotlights: 'Dit is een optie voor Oranje'
22.41'Mogelijk extra concurrent voor Mazraoui, Motta naar Juventus reëel'
22.35Perez en Vink zien 'cadeautjes' voor 'Lucky Ajax': 'Echt een topweekend'
22.30Oosting geeft uitsluitsel: 'Blijf bij Twente, ben niet gepolst door Feyenoord'
22.25Perez verbaast zich over transferwaarde van PSV'er: 'Zijn belachelijke bedragen'
22.20Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: ‘Die komt geen lantaarnpaal voorbij’
22.20VI Live: Sevilla langszij in El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.18Xavi: 'Frenkie van zeer hoog niveau en heel belangrijk voor mij'
22.16VI Live: Betis leidt El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.10Perez dubt over PSV'er: ‘Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo’n dip wél erg’
22.05Internationale media zien verschil tussen deze en vorige landstitels van PSG
22.05Internationale media staan stil bij 'andere landstitel' van PSG
22.05Vink raadt Slot aan twee spelers mee te nemen: 'Kan Liverpool écht gebruiken'
22.00Van Hanegem ziet Ajax-boosdoener ontsnappen: 'Het is onvoorstelbaar'
22.00Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
21.55Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
21.45Wissel Ten Hag zorgt voor boegeroep bij United-fans, Højlund reageert opvallend
Resultaten x
Overige

Portsmouth, Ferdinand, Quincy Owusu-Abeyie, De Ridder, Marecek

Ook vandaag gebeurt er weer van alles op voetbalgebied in het buitenland. Het nieuws blijft binnenstromen op de redactie. ELF Voetbal bundelt dit nieuws samen in een overzicht en vult dat gedurende de dag aan.
26-01-2010 20:15 door Redactie ELF Voetbal

BRUSSEL - Anderlecht heeft zich versterkt met Lukas Marecek. De 19-jarige Tsjech stond al enige tijd in de belangstelling van de Belgische koploper. Als de middenvelder de medische keuring doorstaat, speelt hij de komende 4,5 jaar in dienst van paars/wit.

ATHENE - Het Griekse Panionios heeft zich ontdaan van trainer Emilio Ferrara. De Belg kreeg zijn congé wegens de slechte resultaten van de ploeg. Akis Mantzios, de voormalige algemeen manager van de club, neemt voorlopig de taken van Ferrara bij Panionios over.

MANCHESTER (2) - Manchester United heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Chris Smalling van Fulham. De 20-jarige verdediger maakte met name in de Europa League furore voor The Cottagers en wist zodoende de ogen van de Europese top op zich gericht. United handelde echter het snelst en gaf concurrent Arsenal het nakijken. Voor hoelang Smalling heeft getekend bij zijn nieuwe werkgever werd door United niet bekend gemaakt.

PORTSMOUTH - Portsmouth mag weer spelers aantrekken. De hekkensluiter van de Engelse Premier League heeft weer toestemming van de FA om transfers te doen. De voetbalbond legde Portsmouth in oktober een embargo op omdat de club schulden had bij andere clubs. Deze heeft de club nu afgelost. De eerste aankoop die de club van trainer Avram Grant wil doen is die van Emad Moteab. De Egyptische aanvaller van Al-Ahly is momenteel actief met zijn land op de Afrika Cup.

MANCHESTER - Rio Ferdinand moet vrezen voor een schorsing van drie duels. De verdediger, die tegen Hull als aanvoerder terugkeerde van maandenlang blessureleed, maakte in die wedstrijd een slaande beweging naa Hull-aanvaller Craig Fagan. De FA wil de verdediger op basis van de video-beelden schorsen voor drie wedstrijden. De verdediger heeft tot woensdag de tijd om in beroep te gaan tegen de strafeis.

MALAGA -
Volgens diverse Spaanse media wil Málaga nog vandaag de huur van Quincy Owusu-Abeyie van Spartak Moskou afronden. Het zou de vierde maal zijn dat de club uit Moskou Quincy tijdelijk elders stalt. De 23-jarige Nederlander met Ghanese roots genoot zijn jeugdopleiding bij Ajax en stapte al op jonge leeftijd over naar Arsenal. Daar bleef zijn doorbraak uit, waarna hij vertrok naar Spartak Moskou. Ook daar wist hij nog niet echt te overtuigen, achtereenvolgens werd hij verhuurd aan aan Celta de Vigo, Birmingham City en Cardiff City.

TEL AVIV - Daniël de Ridder heeft een ongelukkig debuut gemaakt voor Hapoel Tel Aviv. Zijn eerste wedstrijd in dienst van de Israëliërs bleef beperkt tot minder dan een kwartier. Met een hoofdwond ging de oud-Ajacied van het veld. In de topper tegen tegen Maccabi Haifa mocht de buitenspeler in de tweede helft invallen bij Hapoel Tel Aviv, veertien minuten na zijn entree verdween de oud-Ajacied alweer naar de kleedkamer. Door een ongelukkige botsing in een luchtduel met John Culma liep hij een hoofdwond op en moest hij zich tien minuten voor het einde al laten vervangen. De Ridder wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van Wigan Athletic. De wedstrijd eindigde overigens in 0-0.

FRANKFURT - Mehdi Mahdavikia komt niet langer uit voor Eintracht Frankfurt. De 105-voudig international van Iran gaat in zijn vaderland spelen voor Azin Steel FC. Frankfurt liet hem transfervrij vertrekken.

ANTWERPEN - Het seizoen zit er op voor oud-Feyenoorder Bart Goor. De Belgische linkspoot van Germinal Beerschot heeft zaterdag in de wedstrijd tegen Kortrijk de voorste kruisband in zijn rechterknie afgescheurd.

LISSABON - Oud-international Edgar Davids heeft maandagavond in Lissabon met een All Star-team gespeeld om geld op te halen voor de slachtoffers van de aarbeving in Haïti. Louis van Gaal was de coach. Onder meer Zinedine Zidane, Luis Figo, Rui Costa, Thierry Henry, Pavel Nedved en Kaká deden mee aan de wedstrijd ten bate van het goede doel. Het All Star-team nam het in een volgepakt Benfica-stadion (65.000 toeschouwers) op tegen een elftal van huidige en voormalige spelers van Benfica. De wedstrijd eindigde in 3-3. Kaká, Robert Pires en Christophe Dugarry scoorden namens het All Star-team, Eder Luis en Nuno Gomes (twee keer) namens Benfica.

BUENOS AIRES - Diego Maradona heeft de FIFA aangeboden een boete te betalen om zijn twee maanden durende schorsing af te kopen. De Argentijn bekende dat tijdens een persconferentie. "Het was een vervelende periode, waarin ik wat verder van mijn spelers kwam te staan. Dit wens ik niemand toe", aldus de bondscoach. De schorsing liep op 15 januari af. Maradona kreeg straf naar aanleiding van zijn beledigende opmerkingen richting journalisten.




Aanmelden
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... David de Gea?
superelf Laatste: Superelf Wout Brama, Twents boegbeeld
jukebox Laatste: DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)
avonturiers Laatste: Freek Schipper mag zich een Chinese local noemen: “Fans riepen telkens ‘hipet’, bleek dat mijn Chinese naam”
kleedkamerhumor Laatste: Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m’n gezicht"
transfergeruchten Laatste: Ocampos na 113 minuten weg bij Ajax?
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
Privacyverklaring
X <