Laatste nieuws
01.55Arsenal maakt statement door aartsrivaal Tottenham Hotspur uit te verslaan: Premier League blijft ongekend spannend
01.50Atalanta doet goede zaken in Serie A, geen winnaar in derby van Sevilla
00.00Van Hanegem looft Spartaan: 'Kan met twee vingers in zijn neus in de top mee'

Gisteren

23.58Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
23.55Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
23.50Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
23.43Nieuwe voorzitter André Villas-Boas ziet FC Porto in slotfase zege verspelen tegen koploper Sporting
23.41Bizar: Sporting staat in Porto op uit de dood en slaat twee keer toe in twee minuten
23.35Trainersadvies Feyenoord: 'Waarom niet? Met een ervaren iemand zoals Van Marwijk
23.32Lees terug: El Gran Derbi tussen Betis en Sevilla eindigt voor vierde keer op rij gelijk
23.28Knotsgekke slotfase in Portugese topper: Gyökeres wervelt minuut lang
23.28Sensationele Gyökeres beperkt in zinderende minuut schade Sporting
23.27'Ik heb ooit gezegd dat Ajax van Excelsior-niveau is, nu was Excelsior beter'
23.22VI Live: Gyokeres scoort twee keer in één minuut voor Sporting tegen Porto
23.11Lans gebroken voor Van Persie bij Feyenoord: 'Waarom naar Heerenveen?'
23.09VI Live: Porto op winkoers tegen Portugese koploper Sporting Portugal
23.04V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: ‘We onderschatten hoe goed hij is’
22.45Vermeulen onthult bedrag dat Feyenoord voor Slot ontvangt: 'Op een haar na rond'
22.44Excellerende Kluivert in de spotlights: 'Dit is een optie voor Oranje'
22.41'Mogelijk extra concurrent voor Mazraoui, Motta naar Juventus reëel'
22.35Perez en Vink zien 'cadeautjes' voor 'Lucky Ajax': 'Echt een topweekend'
22.30Oosting geeft uitsluitsel: 'Blijf bij Twente, ben niet gepolst door Feyenoord'
22.25Perez verbaast zich over transferwaarde van PSV'er: 'Zijn belachelijke bedragen'
22.20Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: ‘Die komt geen lantaarnpaal voorbij’
22.20VI Live: Sevilla langszij in El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.18Xavi: 'Frenkie van zeer hoog niveau en heel belangrijk voor mij'
22.16VI Live: Betis leidt El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.10Perez dubt over PSV'er: ‘Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo’n dip wél erg’
22.05Internationale media zien verschil tussen deze en vorige landstitels van PSG
22.05Internationale media staan stil bij 'andere landstitel' van PSG
22.05Vink raadt Slot aan twee spelers mee te nemen: 'Kan Liverpool écht gebruiken'
22.00Van Hanegem ziet Ajax-boosdoener ontsnappen: 'Het is onvoorstelbaar'
22.00Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
21.55Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
21.45Wissel Ten Hag zorgt voor boegeroep bij United-fans, Højlund reageert opvallend
Resultaten x
Overige

Hoogland, Guardado, Higuain, Fabregas, Ribéry, Gohouri, Bayern

Ook vandaag gebeurt er weer van alles op voetbalgebied in het buitenland. Het nieuws blijft binnenstromen op de redactie. ELF Voetbal bundelt dit nieuws samen in een overzicht en vult dat gedurende de dag aan.
12-01-2010 23:31 door Redactie ELF Voetbal

GELSENKIRCHEN (2) - Schalke 04 blijft zich roeren op de tussentijds geopende transfermarkt. Nadat de club dinsdag al de komst van Tim Hoogland bekend maakte voor het nieuwe seizoen, heeft het in de persoon van Besart Ibraimi per direct een versterking gevonden voor de aanval. De speler komt over van FK Renova en tekende een contract tot 2013. 

BASEL - Bayern München heeft in een oefenwedstrijd tegen FC Basel een goede generale repetitie afgewerkt voor de hervatting van de Bundesliga. De ploeg van trainer Louis van Gaal (foto) won met 3-1 in Zwitserland door doelpunten van Hamit Altintop en Miroslav Klose (2x). Voor Basel scoorde Marco Streller.

WIGAN - Wigan Athletic heeft zich versterkt met de Ivoriaanse verdediger Steven Gohouri. Gohouri, momenteel niet actief met zijn land op de Afrika Cup, tekent een contract tot het einde van het seizoen. De speler maakte onlangs tijdens een trainingsstage indruk op manager Roberto Martinez. De 28-jarige verdediger verliet in december Borussia Mönchengladbach transfervrij.

GELSENKIRCHEN - Tim Hoogland keert terug naar de club waar hij zijn opleiding genoot. Schalke '04 neemt de 24-jarige middenvelder over van FSV Mainz '05. Hij heeft een contract voor drie seizoenen getekend. In de zomer van 2007 bewandelde Hoogland nog de omgekeerde weg. Dit seizoen scoorde hij vijf doelpunten in vijftien wedstrijden voor Mainz.

MADRID (2) - Deportivo La Coruña moet het zes tot acht weken zonder Andrés Guardado (foto) stellen. De linkermiddenvelder is uitgeschakeld met een knieblessure. Het WK komt door de kwetsuur niet in gevaar voor de Mexicaanse international, in maart zal hij weer ter beschikking zijn voor de Spaanse club.

MADRID - Real Madrid kan zeker drie weken niet beschikken over Gonzalo Higuaín, meldt de club op de website. De aanvaller kreeg afgelopen zondag tijdens het competitieduel tegen Real Mallorca (2-0 winst), waarin hij scoorde, last van zijn linkerhamstring. Dinsdag bleek uit een MRI-scan dat de schade ernstiger is dan werd verwacht.

RENNES - Stade Rennes heeft afscheid genomen van twee van haar ervaren middenvelders. Junichi Inamoto keert terug naar Japan. De 30-jarige Japanse international, die afgelopen zomer overkwam van Eintracht Frankfurt, gaat spelen voor Kawasaki Frontale. Bruno Cheyrou vervolgt zijn loopbaan op Cyprus. De 31-jarige middenvelder tekende een contract voor 1,5 jaar bij Anorthosis Famagusta. De 3-voudig Frans international mocht transfervrij vertrekken.

KILMARNOCK - FC Kilmarnock heeft manager Jim Jefferies op staande voet ontslagen. De Schotse club staat op de 11e en voorlaatste plaats en verloor vorige week met 1-0 van Saint Mirren. Maar een conflict met president Michael Johnston zou aan het vertrek ten grondslag liggen. Jefferies was sinds 1 juli 2002 al in dienst van FC Kilmarnock.

BLACKBURN - Blackburn Rovers heeft zich versterkt met Camel Meriem. De 30-jarige middenvelder heeft een contract ondertekend tot het einde van het seizoen. De viervoudig Frans international zat sinds afgelopen zomer zonder club. Toen werd zijn aflopende verbintenis bij AS Monaco niet verlengd.

GLASGOW - Glasgow Rangers moet topscorer Kris Boyd de komende weken missen. De 26-jarige aanvaller kampt met een hernia. Het is nog onduidelijk hoe lang het herstel gaat duren. In december onttroonde hij Henrik Larsson als all-time topscorer van de Schotse Premier League; de spits trof al 160 keer doel in 275 competitiewedstrijden. Ook dit seizoen is Boyd topscorer, hij scoorde al negentien maal in elf wedstrijden.

LONDEN - Arsenal-trainer Arsène Wenger kan zondag tegen Bolton Wanderers weer beschikken over Cesc Fabregas. De Spaanse middenvelder is hersteld van een hamstringblessure waardoor hij drie wedstrijden miste. In zijn laatste wedstrijd tegen Aston Villa (3-0) scoorde Fabregas nog tweemaal.

MÜNCHEN - Franck Ribéry wil voor de start van het WK in Zuid-Afrika duidelijkheid verschaffen over zijn toekomst. De Fransman heeft nog slechts een contract voor één jaar bij Bayern München en wordt met veel clubs in verband gebracht. Dit seizoen hoopt hij in een vroeg stadium een punt achter de geruchten te kunnen zetten. "Het zal snel duidelijk worden. Voor het WK wil ik weten waar ik aan toe ben", zegt hij tegen Stade 2. Als Ribéry zijn contract niet gaat verlengen, zal Bayern hem in de zomer moeten verkopen om nog geld voor hem te ontvangen.

KORTRIJK
 - Hans Galjé heeft een nieuwe baan gevonden als coördinator van het scoutingsapparaat bij de Belgische club KV Kortrijk. De voormalig doelman van onder meer FC Den Haag en Ajax was na het vertrek Miroslav Djukic korte tijd interim-trainer van Excelsior Moeskroen, maar werd werkloos toen Moeskroen uit de Belgische competitie werd gezet. Eerder was hij hoofd opleidingen van Club Brugge, en sinds enige tijd assisteert Galjé ook de Belgische bondscoach Dick Advocaat als keeperstrainer.

BIRMINGHAM - Michel is de eerste aankoop van Birmingham City in de winterse transferperiode. De spelmaker komt voor ruim drie miljoen euro over van Sporting Gijón. Manager Alex McLeish van Birmingham City mag voor zo'n veertig miljoen euro spenderen aan nieuwe spelers.

MANCHESTER - Edwin van der Sar traint weer mee bij Manchester United. De doelman vloog afgelopen weekend terug naar Engeland, nadat hij in Nederland zijn zieke vrouw had bijgestaan. In zijn vaderland hield hij zijn conditie op peil bij Jong Ajax. De laatste keer dat Van der Sar in actie kwam voor The Mancunians was in november, een knieblessure hield hem vervolgens aan de kant.




Aanmelden
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... David de Gea?
superelf Laatste: Superelf Wout Brama, Twents boegbeeld
jukebox Laatste: DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)
avonturiers Laatste: Freek Schipper mag zich een Chinese local noemen: “Fans riepen telkens ‘hipet’, bleek dat mijn Chinese naam”
kleedkamerhumor Laatste: Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m’n gezicht"
transfergeruchten Laatste: Ocampos na 113 minuten weg bij Ajax?
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
Privacyverklaring
X <