Laatste nieuws
11.35Youri Mulder linkt PSV’er aan megatransfer: ‘Ho ho, wacht even? Moet hij naar Real Madrid?!’
11.30LIVE TRANSFERS: Bayern haalt Stanisic terug, PSG gaat Simons niet verkopen
11.25Mulder wijst andere speler dan De Jong aan als beste Nederlandse middenvelder
11.25Bayern doneert één miljoen euro na natuurramp: 'Solidariteit is nodig'
11.10LIVE: Oranje-opstelling lekt uit, NOS-commentatoren bekend
11.10Onbegrip over Reijnders-abenstie bij Oranje: 'Hoe verzin je dit?'
11.05Simons lovend over PSV: 'Zij waren de ouderen die me onder de arm namen'
11.00VP-voetbalkantine: 'Gullit heeft gelijk: Nederland mag meer eisen van Frenkie'
10.55Mossou oppert experiment waar Koeman zelf niks in ziet: ‘Is een test waard’
10.54Nieuwe speculaties over Frenkie de Jong, Frimpong genoemd bij City
10.54Nieuwe speculaties over Frenkie de Jong, Kimmich op voorpagina
10.46Promes laat zich zien op trainingsveld: 'Ze weten niet wie terug is'
10.40TransferTalk | KKD-goalgetter op weg naar Duitsland, enorme tekenbonus voor Mbappé
10.39Rel tussen Eto'o en Brys bij Kameroen duurt voort: 'Dit heb ik nog nooit gezien'
10.26'Frimpong wekt interesse van nog een topclub en kan terugkeren op oude nest'
10.25Doekhi ziet 'mooiste podium' en staat open voor transfer bij Union Berlin
10.22Frank Peereboom volgt Dave Vos op als trainer Jong Ajax
10.20Memphis maakt transfer na EK met Oranje: 'Hij is gewild in Saudi-Arabië'
10.20Opvallende suggestie: Veerman na Mbappé-deal getipt bij Real Madrid
10.16Neymar weet zeker dat Vinicius einde maakt aan lang Braziliaans verlangen
10.15'Slot gaat transfermarkt op met Liverpool: minimaal drie versterkingen'
10.08Mossou fileert Valentijn Driessen: ‘Óf heel dom, óf het clowntje uithangen’
10.07'Ajax gaat voorbij aan Vermaelen en strikt opvolger Vos bij Jong Ajax'
10.05Ajax vindt opvolger van Vos en heeft nieuwe trainer voor beloftenploeg binnen
09.52Eto'o probeert Brys weg te pesten: 'In 26 jaar nog niet meegemaakt'
09.52Soap in Kameroen gaat door: Eto'o probeert bondscoach weg te pesten
09.45Dit is Mathias Delorge: klaar om Mats Wieffer te vervangen bij Feyenoord?
09.45Pavlidis gelinkt aan Benfica, geblesseerd talent verlengt in Friesland
09.40EK-opstelling Oranje lekt uit: 'Dat is wel heel opvallend'
09.35Oud-profvoetballer Donny van Iperen kan twee jaar na coma weer lopen: ‘Mijn vader wilde al de stekker eruit trekken’
09.30Terug in Tampere, waar Oranje bij het EK van 2009 de weg naar de top insloeg
09.25Dit zijn de genomineerden voor de Rinus Michels Awards
09.22'Ajax had netter met Van 't Schip moeten omgaan, hij had trainer moeten blijven'
09.20KNVB maakt jacht op zwarthandel: 'Criminele organisaties mengen zich'
09.18Koeman ziet opnieuw Nederlander voor keuze staan: 'Ik heb contact met Suriname'
Resultaten x
Overige

Scolari prefereert geld boven sportieve uitdaging

Tussen Kerst en oud en nieuw staat de voetbalwereld niet stil. Het nieuws blijft binnenstromen op de redactie. ELF Voetbal bundelt dit nieuws samen in een overzicht. Dat wordt gedurende de dag voortdurend bijgewerkt.
27-12-2009 21:10 door Redactie ELF Voetbal

TASJKENT -  Het ziet er steeds meer naar uit dat de dagen van oefenmeester Ciro Ferrara bij Juventus zijn geteld. De Oude Dame deed inmiddels zelfs Luis Felipe Scolari al een aanbieding. De 61-jarige Braziliaan zal zijn huidige club Bunyodkor echter niet verlaten. 'Het klopt dat ik een aanbieding van Juventus heb ontvangen,' aldus Scolari zondag op de website van zijn Oezbeekse werkgever. 'Maar ik blijf bij Bunyodkor. Ik voel me hier op mijn gemak en heb alles tot mijn beschikking om op effectieve wijze te werken.'

SIENA - Serie A-club Siena staat op het punt overgenomen te worden. Bouwondernemer Massimo Mezzaroma zou de huidige hekkensluiter van de hoogste Italiaanse voetbalafdeling per 15 januari van het komende jaar uit het slop willen trekken. Dat meldt La Gazzetta dello Sport zondag. Volgens de Italiaanse sportkrant zal de entrepreneur in drie fases in totaat  tien miljoen euro investeren in de noodlijdende club. De voorbije weken voerden fans herhaaldelijk demonstraties op om een wisseling van de wacht door te drukken. Zij lijken dus nu hun zin te krijgen.

LONDEN - Chelsea- coach Carlo Ancelotti kan maandag alsnog een beroep doen op Didier Drogba, Salomon Kalou en John Obi Mikel. Het trio zou in eerste instantie de Londense derby tegen Fulham moeten missen in verband met de Afrika Cup. Chelsea bereikte met de voetbalbonden van Nigeria en Ivoorkust overeenstemming dat het drietal pas dinsdag naar Angola hoeft af te reizen. Nicolas Anelka (blessure) en Florant Malouda (schorsing) moeten het laatste duel van de Londenaren in 2009 wel aan zich voorbij laten gaan. 

PYONGYANG - WK-ganger Noord-Korea heeft ter voorbereiding op het wereldkampioenschap een overwinning geboekt op Mali. Een treffer van Hong Yo-Jo in de tweede helft was voldoende voor de oefenzege.

PARIJS - Royston Drenthe wordt gevolgd door Paris Saint-Germain, weet Le Parisien. De club uit de Franse hoofdstad zoekt versterking voor de linkerflank. PSG zou al gesprekken met Ricardo Quaresma gevoerd hebben. De Portugees van Internazionale komt net als Drenthe weinig aan spelen toe.

BUENOS AIRES - Het hoge salaris (2,5 miljoen euro per jaar) van Maxi Rodriguez kan volgens Marca alleen nog de overgang van Atletico Madrid naar Boca Juniors in de weg zitten. De Argentijn wil naar het WK, maar komt bij de Madrilenen maar weinig aan spelen toe. Bij Boca moet hij sowieso aan salaris in moeten leveren wil de aanvallende middenvelder mee naar Zuid-Afrika.

LONDEN - De transferperiode nadert en de soap rondom Franck Ribéry gaat weer van start. Chelsea lijkt afgaande op de geruchten een grote kanshebber om de Franse middenvelder van Bayern München over te nemen. De Londenaren willen ver gaan. People weet te melden dat de Londenaren vijftig miljoen euro op tafel willen leggen voor de Fransman. De Duitsers hebben Ribéry tot medio 2011 onder contract staan, maar wil de speler wel vervroegd laten gaan bij een hoog bod.

MOESKROEN - Excelsior Moeskroen-trainer Hans Galjé heeft goede hoop op het doorgaan van de wedstrijd tegen Westerlo. Het hangt wel van de algemene vergadering van maandag af. "Als daar positief nieuws te rapen valt, dan spelen wij woensdag vermoedelijk wel tegen Westerlo", heeft de Nederlandse oefenmeester laten weten aan Het Nieuwsblad. Zaterdag verzuimde de noodlijdende club te spelen tegen Kortrijk en kreeg het een reglementaire uistlag (0-5) aan de broek. Dit was het tweede zogenaamde forfait, bij een derde verliest Moeskroen al haar punten.

MADRID - Real Madrid heeft haar zinnen gezet op Filipe Luis van Deportivo La Coruña, weet Don Balon. Een vertrek van de linksback wordt niet uitgesloten door het Spaanse medium vanwege de zorgwekkende financiële situatie van Deportivo. Naast Real is er ook interesse vanuit Engeland en Italië. De 24-jarige Filipe is voor Ajax geen onbekende. Hij verbleef in het seizoen 2004/2005 in Amsterdam, maar dat was geen succes. Blessures speelden de verdediger vooral parten.

MONTEVIDEO - De 33-jarige Alvaro Recoba speelt na ruim twaalf jaar weer bij zijn jeugdliefde Danubio. De Uruguyaanse club neemt de aanvaller transfervrij over nadat hij eerder zijn contract bij het Griekse Panionios liet ontbinden, omdat blessures hem parten speelden. De Uruguyaan beleefde zijn beste tijd bij Internazionale, waar Recoba 175 wedstrijden speelde.




Aanmelden
transfergeruchten Laatste: Feyenoord en Ajax in de markt voor Jamaicaan Omari Hutchinson
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... David de Gea?
superelf Laatste: Superelf Wout Brama, Twents boegbeeld
jukebox Laatste: DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)
avonturiers Laatste: Freek Schipper mag zich een Chinese local noemen: “Fans riepen telkens ‘hipet’, bleek dat mijn Chinese naam”
kleedkamerhumor Laatste: Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m’n gezicht"
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
Privacyverklaring
X <

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.