Laatste nieuws
22.50PSV wil langer door met uitblinker: 'Dat is wel de bedoeling, ja'
22.45Vermeulen onthult bedrag dat Feyenoord voor Slot ontvangt: 'Op een haar na rond'
22.44Excellerende Kluivert in de spotlights: 'Dit is een optie voor Oranje'
22.41'Mogelijk extra concurrent voor Mazraoui, Motta naar Juventus reëel'
22.35Perez en Vink zien 'cadeautjes' voor 'Lucky Ajax': 'Echt een topweekend'
22.30Oosting geeft uitsluitsel: 'Blijf bij Twente, ben niet gepolst door Feyenoord'
22.25Perez verbaast zich over transferwaarde van PSV'er: 'Zijn belachelijke bedragen'
22.20Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: ‘Die komt geen lantaarnpaal voorbij’
22.20VI Live: Sevilla langszij in El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.18Xavi: 'Frenkie van zeer hoog niveau en heel belangrijk voor mij'
22.16VI Live: Betis leidt El Gran Derbi, Porto zet Sporting Portugal te kakken
22.10Perez dubt over PSV'er: ‘Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo’n dip wél erg’
22.05Internationale media zien verschil tussen deze en vorige landstitels van PSG
22.05Internationale media staan stil bij 'andere landstitel' van PSG
22.05Vink raadt Slot aan twee spelers mee te nemen: 'Kan Liverpool écht gebruiken'
22.00Van Hanegem ziet Ajax-boosdoener ontsnappen: 'Het is onvoorstelbaar'
22.00Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
21.55Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
21.45Wissel Ten Hag zorgt voor boegeroep bij United-fans, Højlund reageert opvallend
21.43'Bedragen die voor Bakayoko genoemd worden zijn belachelijk'
21.40Perez ziet geschikte Slot-opvolger: 'Het is zó bepalend wie Feyenoord nu neemt'
21.40Paris Saint-Germain is dag na gelijkspel alsnog kampioen door nederlaag AS Monaco
21.40RKC geeft tot twee keer toe voorsprong uit handen tegen worstelend Utrecht
21.39VI Live: Betis leidt El Gran Derbi, Conceição en St. Juste in Portugese topper
21.35Bijzondere mijlpaal voor Kluivert na wéér een treffer: 'Mijn vader verslagen'
21.35VI Live: El Gran Derbi onderweg, Conceição en St. Juste in Portugese topper
21.20Slot krijgt advies om geen Feyenoorders mee te nemen: 'Vonden Antony ook geweldig'
21.20Column Willem van Hanegem | Dat Anton Gaaei er niet uit werd gestuurd bij Ajax is aan niemand uit te leggen
21.20Van de Donk dolgelukkig na bereiken Champions League-finale: 'Dit is waar je van droomt'
21.20Verlengen of vertrekken voor Tah, Motta naar Juventus zeer reëel
21.15Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
21.11Paris Saint-Germain na nederlaag AS Monaco voor tiende keer in twaalf jaar kampioen van Frankrijk
21.05LIVE buitenlands voetbal | Van Bommel weer hard onderuit tegen Union, Atalanta doet goede zaken
21.03VI Live: Real Betis en Sevilla onderweg in prachtige El Gran Derbi
21.02PSG prolongeert Franse titel en zet eerste stap voor verwezenlijking treble-droom
Resultaten x
Overige

Pepe zet WK nog niet uit het hoofd

Ook vandaag gebeurt er weer van alles in de voebalwereld. Hieronder een overzicht van kort buitenlands nieuws.
14-12-2009 22:53 door Redactie ELF Voetbal

MADRID - Het WK voetbal 2010 is nog niet uit zicht voor Pepe. De Portugees raakte afgelopen weekend zwaar geblesseerd op bezoek bij Valencia en uit onderzoek blijkt dat de verdediger van Real Madrid zeker zes maanden uit de roulatie is. De Portugese voetbalbond hoopt dat de geboren Braziliaan tijd genoeg heeft om zich klaar te maken voor het toernooi.

AACHEN - Erik Meijer maakt promotie bij Alemannia Aachen. De voormalig spits werkte op de marketingafdeling bij de club en wordt nu technisch directeur. Meijer tekende een contract tot medio 2011. 1 januari treedt hij officieel in dienst.

BREMEN - Thomas Schaaf heeft zijn contract bij Werder Bremen met twee jaar verlengd. De coach ligt nu tot medio 2012 vast bij de Duitse club. Sinds 1999 is Schaaf al trainer bij de huidige nummer vier van de Bundesliga.

MILAAN - Gennaro Gattuso blijft AC Milan trouw. De 31-jarige middenvelder heeft zijn contract bij de Italiaanse club verlengd tot medio 2012. Gattuso is bezig aan zijn elfde seizoen in Milaan.

GÖTEBORG - Marcus Allbäck gaat zich bezighouden met zijn nieuwe baan als assistent-bondscoach. De Zweedse aanvaller treedt in dienst van de Zweedse bond. De oud-Heerenveen spits wordt daar de rechterhand van bondscoach Erik hamrèn. Hij speelde zijn laatste wedstrijd op 28 oktober met met Ögryte IS tegen Elfsborg IF. Allbäck kwam tot 74 interlands waarin hij 29 maal scoorde.

LANDSKRONA - Oud-Feyenoord spits Henrik Larsson begint aan zijn eerste avontuur als hoofdtrainer. Landskrona is de naam van zijn nieuwe werkgever, dat uitkomt in de tweede klasse van Zweden. "Ik was erg gevleid door de aanbieding, vooral aangezien ik nog elemaal geen ervaring heb als trainer", vertelt Larsson tijdens zijn aanstelling bij de club volgens Voetbal International. "Ik kijk er naar uit om hier aan de slag te gaan en wat moois neer te zetten." Larsson, 106-voudig international, zette pas zes weken geleden een punt achter zijn actieve carrière bij Helsingborgs IF.

LONDON - Jerrel Hasselbaink is in de race om trainer te worden bij Queens Park Rangers weet The mail on Sunday. De Engelse voetbalclub zette vorige maand manager Jim Magilton op non-actief, omdat hij een kopstoot uitdeelde aan een eigen speler. Vorig jaar zette de oud-spits een punt achter zijn loopbaan, hij zou zich nu willen richten op een trainersloopbaan. Voor de vacature bij GPR krijgt hij concurrentie van onder meer Paul Hart, Gareth Southgate en Darren Ferguson.

LIVERPOOL -
Liverpool FC wil Ryan Babel betrekken in een ruil met Roman Pavlyuchenko van Tottenham Hotspur, bericht Daily Mail. Beide spelers zijn momenteel ontevreden bij hun huidige club, omdat ze weinig aan spelen toekomen. Tottenham is bereid om zijn Russische spits te verkopen, maar verlangt behalve Babel ook nog een som geld.

ROESELARE - Aanvaller Collins John is per direct weg bij de Belgische eersteklasser Roeselare. De club en de speler hebben hun samenwerking 'in onderling overleg' beëindigd. dat bericht verscheen vanochtend op de website van de club. De echte toedracht is niet geheel duidelijk, het zou gaan om 'familiale redenen'. Vorige week werd de ex-spits van NEC nog verbannen naar de B-selectie vanwege discliplinaire oozaken.

TURIJN - Guus Hiddink wordt genoemd als opvolger van Ciro Ferrara bij Juventus. De coach ligt onder vuur na teleurstellende resultaten. Zo werd De Oude Dame uitgeschakeld in de Champions league met een ontluisterende 1-4 nederlaag tegen Bayern München en verloor de club in de Serie A met 3-1 van Bari. Radiostation Radio Radio meldde dat Hiddink zondag geland was in Milaan en op weg ging naar Turijn. Daar zou de Varssevelder samenzitten met het bestuur van Juventus. Een constructie waarbij Hiddink het roer voor het komende half jaar overneemt, net als hij bij Chelsea deed, lijkt een goede optie te zijn.

LONDON - Arsenal is verontwaardigd over het meespelen van Michael Essien in de wedstrijd van Chelsea tegen Wolverhampton. De Ghanese international kwam op 21 november in actie en scoorde tweemaal in het met 4-0 gewonnen duel. Volgens de FIFA-reglementen mocht Essien niet meedoen. Hij meldde zich af voor de interland tegen Angola. De reglementen schrijven voor dat je dan vijf dagen aan de kant moet blijven in officële duels. Maar drie later speelde hij dus mee met Chelsea. Op het matje van de Engelse voetbalbond kwam slechts een brief binnen van Arsenal, maar niet van Wolverhampton en Manchester United, die als concurrent van The Blues baat kunnen hebben bij een sanctie tegen Chelsea. De FA onderzoekt de zaak.

TURIJN - De Italiaanse international Mauro Camoranesi is mogelijk langdurig uitgeschakeld. Aan de 3-1 nederlaag in Bari heild hij mogelijk een spierscheuring over. Hij kwam binnen de lijnen als invaller, omdat trainer Ciro Ferrara hem in eerste instantie buiten het elftal hield. Na 8 minuten kon hij alweer het veld af. Vandaag wordt hij verder onderzocht. De Oude Dame kan waarschijnlijk drie maanden geen beroep doen op Camoranesi.

BANFIELD - Voor het eerst in het 113-jarig bestaan van Banfield haalde de ploeg het kampioenschap binnen in Argentinië. Het elftal van trainer Julio Falcioni had op de laatste speeldag twee punten voorsprong op Newell's Old Boys, maar moest op bezoek bij Boca Juniors. Banfield verloor in Buenos Aires met 2-0 en leek de Apertura te verspelen. San Lorenzo stak de helpende hand toe aan banfield, door Newell's met 2-0 te verslaan. De beste prestaties van El Taladro waren tot dusver de tweede plaatsen in 1951 en 2005.




Aanmelden
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... David de Gea?
superelf Laatste: Superelf Wout Brama, Twents boegbeeld
jukebox Laatste: DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)
avonturiers Laatste: Freek Schipper mag zich een Chinese local noemen: “Fans riepen telkens ‘hipet’, bleek dat mijn Chinese naam”
kleedkamerhumor Laatste: Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m’n gezicht"
transfergeruchten Laatste: Ocampos na 113 minuten weg bij Ajax?
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
Privacyverklaring
X <