Resultaten x
Overige

Fantasy Eredivisie: minimaal 100 euro aan prijzen!

Speeldag 6 van de Eredivisie staat op het punt van beginnen. Ben jij zo'n enthousiaste voetballiefhebber die precies weet wie er spelen? Wie er gaat scoren? En hoe de wedstrijden gaan aflopen? Dan is Fantasy Eredivisie iets voor jou!
22-09-2017 12:50 door Nick de Jager

Waarom mee doen aan de Fantasy Eredivisie?

• Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Kies 18 voetballers en scoor zoveel mogelijk punten! Elk weekend zit jij op het puntje van de bank om jouw spelers aan te moedigen om de 0 te houden, assists te geven en doelpunten te scoren.

• Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw spelers voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.

In de Fantasy Eredivisie 6 mag je 11 spelers kiezen van 18 verschillende voetbalclubs uit de Eredivisie. Je moet van elke linie minimaal 1 speler kiezen en maximaal 3 of 5 spelers. Je kunt zelf bepalen of je 4-4-2, 5-3-2, 3-5-2 of zelfs 2-5-3 wilt spelen. Je mag van elke voetbalclub maximaal 2 spelers kiezen!

De Fantasy Eredivisie 6 zal gaan starten op zaterdag 23 september 2017 om 18:30 uur.

Je krijgt 77 miljoen euro budget om 11 voetballers te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de Fantasy Eredivisie 6.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 100 euro aan prijzen. De eerste prijs zal minimaal 40 euro zijn (4 AK prijzen).

 

In de Fantasy Premier League 6 mag je 11 spelers kiezen van 20 verschillende voetbalclubs uit de Premier League. Je moet van elke linie minimaal 1 speler kiezen en maximaal 4 of 5 spelers. Je kunt zelf bepalen of je 4-4-2, 5-3-2, 3-5-2 of zelfs 2-5-3 wilt spelen. Je mag van elke voetbalclub maximaal 2 spelers kiezen!

De Fantasy Premier League 6 zal gaan starten op zaterdag 23 september 2017 om 13:30 uur.

Je krijgt 80 miljoen euro budget om 11 voetballers te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in de Fantasy Premier League 6.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 100 euro aan prijzen. De eerste prijs zal minimaal 40 euro zijn (4 AK prijzen).

 

 Klik hier om je meteen te registreren!

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <