Resultaten x
Voetballer-X

Voetballer X: "Geheel volgens traditie nodigden we plaatselijke sekswerkers uit"

Wie denkt dat het leven van een profvoetballer over rozen gaat... Think again. Onze anonieme prof onthult in een serie verhalen zijn meest opmerkelijke ervaringen als profvoetballer in de Nederlandse top. Over kleedkamerwolven, een jaarsalaris van tonnen, sekswerkers en gebruik van alcohol en drugs: geen geheim is veilig. Niets blijft bedekt. Behalve dan zijn naam. Vandaag, van de hand van onze Voetballer X: stuiterende dubbel D's.
26-09-2018 08:00 door Redactie ELF Voetbal

In de papieren editie van ELF Voetbal, nu in de winkels, vertelt onze anonieme prof over zijn ervaringen met trainers. Wat maakt een goede trainer een goede trainer en wat maakt een slechte een slechte? Hoe proberen profvoetballers de regels van hun trainer te omzeilen? 

Want dat omzeilen van regels is voor menig profvoetballer een sport, zo blijkt. "Op trainingskamp is het voor spelers bijvoorbeeld een ware traditie om regels van de trainer te overtreden. Ik herinner me de laatste avond van een trainingskamp, waarop, ook geheel volgens traditie trouwens, plaatselijke sekswerkers werden uitgenodigd in het hotel voor een gezellig avondje. Andere hotelgasten deden hun beklag over geluidsoverlast, waarna de technisch directeur van onze club werd ingelicht. Die td had op voorhand nog gewaarschuwd voor zware maatregelen indien er ongeregeldheden zouden plaatsvinden."

"Zo maakte ik mee hoe bij het openen van de kamerdeur en de entree van onze td de stemming in de hotelkamer eensklaps omsloeg van ontspannen en lollig naar totale en hysterische paniek. Spelers sprongen uit het raam, acteerden te slapen op de vloer en bij waken verrast te zijn door de plotselinge aanwezigheid van een significante hoeveelheid dubbel D's stuiterend door de kamer. Eén iemand zette zelfs een lampenkap op zijn hoofd in een poging zich te vermommen als lamp. Maar de reactie van een andere speler is me nog het meest bijgebleven: die van onze sterspeler. Terwijl de deur langzaam opende en de td de kamer betrad, haastte onze ster zich naar de badkamer om zich achter het douchegordijn te verstoppen. Toen de td dat gordijn aan de kant schoof, keek hij in de betrapte ogen van een volwassen vent, met alleen een weinig verhullende onderbroek aan, die in een verwoede poging zijn onschuld te veinzen een zeepje van het rek pakte om te suggereren dat hij alleen in die kamer was om hygiënische redenen. Onvergetelijk."

LEES HET VOLLEDIGE VERHAAL VAN VOETBALLER X OVER TRAINERS IN DE PAPIEREN EDITIE VAN ELF VOETBAL, NU VERKRIJGBAAR IN DE WINKEL.Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'PSV in gesprek met PEC Zwolle-verdediger Sepp van den Berg'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <