Resultaten x
ballenmeisje

Het ballenmeisje: Pamela Anderson

Het WK is in volle gang. Frankrijk behoort tot de topfavorieten nu steeds meer grote landen sneuvelen in het toernooi. We keken rond in de selectie van De Haantjes en stuitten op een opvallende vriendin. Deze week zetten we haar in de spotlights. Ons ballenmeisje is... Pamela Anderson.
02-07-2018 11:00 door Redactie ELF Voetbal

Inderdaad die Babe van Baywatch. De populaire serie uit de jaren negentig, waarmee de rondborstige Canadese de favoriet van menig tv-kijker was. Rennend over het strand, met een reddingsboei in de hand, vormde ze de droom van menig man. Na drie huwelijken houdt ze sinds 2008 de boot wat betreft het ja-woord even af, maar vriendjes heeft ze voldoende. Nu eentje in de voetbalwereld.

 

#Malibu

Een bericht gedeeld door The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) op

Adil Rami speelde voor Lille OSC, Valencia CF, AC Milan, Sevilla FC en sinds vorig jaar zomer voor Olympique Marseille. De centrale verdediger, van Marokkaanse komaf, heeft ook 35 interlands voor Frankrijk achter zijn naam staan. Op het WK in Rusland zat hij tot nu toe alle vier duels op de bank. Vriendinnetje Pamela Anderson is daar overigens nog niet gesignaleerd.

Sinds januari wonen de twee tortelduifjes samen in Marseille. Desondanks heeft ze ook haar huis in Malibu, dat ze huurt voor 40.000 dollar, behouden. Rami en Anderson leerden elkaar in mei tijdens de Grand Prix van Monaco kennen en zijn sindsdien onafscheidelijk. De kinderen van de Canadese actrice, Brandon Thomas Lee (21) en Dylan Jagger Lee (20), bezoeken het koppel regelmatig.

Vorige week was Anderson nog te gast in het ITV avondprogramma Good Evening Britain. Daags na Engeland - België (0-1) sprak ze zelfs over voetbal en haar relatie met Rami. "Geen seks voor de wedstrijd? Haha, daar geloven we niet in. Aan die regels doen we niet." Maar veel verstand van voetbal heeft Anderson, die ook nog de Amerikaanse nationaliteit draagt, niet.

 

My fountain of youth is my mind .. #pamelaanderson

Een bericht gedeeld door The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) op

Anderson werd op 1 juli 1967 geboren in Ladysmith. Haar loopbaan begon ze in 1985 als fitness-instructeur, maar tijdens een Canadian footballwedstrijd pikte een televisiecamera haar uit het publiek en eindigde ze onder luid applaus van het publiek op het speelveld. Daarop bood bierbrouwer Labatt haar een baan als model aan, omdat ze toevallig een T-shirt aan had van deze sponsor van het footballteam.

Ze kreeg veel publiciteit toen ze eind 1989 in Playboy magazine stond. Hierna verhuisde ze naar Los Angeles, blondeerde haar haar, nam een borstvergroting en werd in 1990 Playboy's Playmate of the Year. In 1991 kreeg ze een kleine rol als Lisa de 'Tool Time Girl' in de dan net begonnen televisieserie Home Improvement. Daarop volgde haar meest bekende rol als lifeguard Casey Jean Parker, beter bekend als 'C.J.', in de televisieserie Baywatch.

In een interview met de Britse talkshow The Sunday Night Project vertelde Anderson dat ze voor de audities van de populaire serie expres zonder beha was komen opdagen, om zo meer kans te maken op de rol. In 1992 speelde ze ook in een Baywatch-speelfilm Baywatch: River of No Return en later volgden ook enkele andere films zoals Barb Wire waarin ze Barbara Rose Kopetsk speelt. Opvallend was een kort optreden in het slot van de film/comedy Borat uit 2006 van de Britse comedy-ster Sacha Baron Cohen.

 

@mariotestino #paradisecove @voguebrasil

Een bericht gedeeld door The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) op

In deze film werd diens karakter Borat, een Kazachse televisiejournalist, smoorverliefd op Anderson bij het zien van een aflevering van Baywatch. Later in de film werden zelfs kort beelden van Andersons beroemde op internet verspreide seksvideo met ex-echtgenoot Tommy Lee getoond. Borat vroeg aan het eind van de film Anderson ten huwelijk en probeerde haar vervolgens in een 'traditionele' jutezak te stoppen en mee te nemen.

Anderson was een van de weinige personages uit de film die tijdens de opnames de intentie van de film kende. De krant New York Post noemde het optreden in de film als reden voor haar scheiding met ex-echtgenoot Kid Rock, die haar medewerking aan de film niet zou begrijpen, hoewel Anderson deze aanname niet bevestigde. Anderson speelde ook in de televisieserie Stacked. In datzelfde jaar kreeg ze een ster op Canada's Walk of Fame.

Naast acteren is Anderson ook betrokken bij werk voor goede doelen. Ze is actief lid van de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). In 2007 assisteerde zij de Nederlandse illusionist Hans Klok bij diens shows in Las Vegas. Anderson is drie keer getrouwd geweest, namelijk met drummer Tommy Lee (1995-1998), rapper en gitarist Kid Rock (2006-2007) en filmproducent Rick Salomon (2007-2008).

Met haar eerste echtgenoot Tommy Lee kreeg ze twee zoons, Brandon Thomas Lee (geboren op 5 juni 1996) en Dylan Jagger Lee (geboren op 29 december 1997). Op social media is ze te vinden onder het account van haar Foundation. Daarop zijn enkel zwart-wit foto's te vinden. Zeker ook uitdagend. Goed voor ruim 489.000 volgers. Als Frankrijk straks Wereldkampioen wordt, zal dat aantal ongetwijfeld nog verder stijgen.

 

#barbwire @festivaldecannes #losangeles #filmnoir #femmefatale #dontcallmebabe

Een bericht gedeeld door The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) op

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <