Resultaten x
ballenmeisje

Het ballenmeisje: Alicia Aylies

Frankrijk is Wereldkampioen. Dat is niemand ontgaan. Kylian Mbappé liet op Russische bodem definitief zien dat hij op negentienjarige leeftijd bij de internationale wereldtop hoort. Diens vriendin hoort dat al langer. We zetten haar deze week in de schijnwerpers. Ons ballenmeisje deze week is... Alicia Aylies.
16-07-2018 11:00 door Redactie ELF Voetbal

Zondag stond hij om 19.30 uur in de stromende regen met het doorzichtige, zilveren glazenwerk in handen. Mbappé werd verkozen tot Grootste Talent van het WK 2018. Een logische keuze, want de versnellingen en bewegingen van de aanvaller van Paris Saint-Germain waren nauwelijks te volgen. In de finale tegen Kroatië tekende hij met een bekeken schot bovendien voor zijn vierde goal tijdens de mondiale titelstrijd.

 

Pink Bikini ? @nayadeswimwear #Reunion #Sun #Bikini

Een bericht gedeeld door Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) op

Op de tribune keek Aylies tevreden toe. Sinds ruim twee maanden is ze de vriendin van Mbappé. In ons land was ze tot voor kort onbekend, daarbuiten echter niet. Ze is niet alleen Miss Guyana 2016, ze droeg ook de sjerp van Miss Frankrijk 2017. Aylies werd op 21 april 1998 geboren in Fort-de-France op Martinique, het eiland in de Caribische Zee dat bij Frankrijk hoort. Haar vader Philippe werkt daar als milieumanager. Haar moeder, Marie-Chantal Belfroy, is autorijschoolinstructrice.

 

Be Yourself ?

Een bericht gedeeld door Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) op

Aylies is enig kind. Ze was twee jaar toen haar ouders scheidden. Aylies verhuisde naar Matoury, Frans-Guyana met haar moeder. Ze ging daar naar school in Remire-Montjoly en koos aansluitend voor de studie Wetenschappen. In 2016 slaagde ze daar met een graad. Daarna ging ze naar de universiteit in de hoofdstad Cayenne om de studie Rechten op te pakken.

 

Eiffel Tower by night ? / ? @maisonnouss / ? @lindzymua / ??‍?? @ciaracoiffure

Een bericht gedeeld door Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) op

Ze was op dat moment al vastgelegd door het Guyaanse modellenkantoor Mannky'n. In 2016 werd ze uitgeroepen tot Miss Frans-Guyana. Daardoor mocht ze een jaar later deelnemen aan de Miss Frankrijk verkiezing. Dat werd niet alleen deelnemen. Ze won op 17 december 2016 zelfs. In Montpellier werd ze door haar voorgangster Iris Mittenaere gekroond. Daardoor werd ze de eerste Miss Frans-Guyana, die daarna ook tot mooiste van Frankrijk werd gekozen.

 

Sisters ??? ? @houseofcbfr

Een bericht gedeeld door Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) op

Als beloning mocht ze Frankrijk vertegenwoordigen op de Miss Universe 2017. Die verkiezing werd op 26 november 2017 in Las Vegas gehouden. Daar eindigde het 1,77 meter lange model niet in de top tien. Inmiddels had ze al een contract op zak van het grote en gerenomeerde modellenbureau UK Palmers. Ze reist nu voortdurend heen en weer tussen Frans-Guyana en Parijs voor haar modellenwerk.

 

J-3 for @missuniverse ? ? @francoislenski ? @confidentialmakeup ? @orza_luxury_swimwear_paris

Een bericht gedeeld door Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) op

Ze was ook al diverse keren te zien op de Franse televisie. Ze nam deel aan de programma's Le Grand Blind Test en Fort Boyard. Ook was ze te zien in Ninja Warrior, le parcours des héros, in Le plus grand cabaret du monde, Les grands du rire, C l'Hebdo en Quotidien. Ze heeft ook al diverse contracten afgesloten met grote merken. Zo is ze sinds vorig jaar ambassadrice van het horlogemerk Festina.

Op social media is ze ook erg fanatiek. Met name op haar Instagram-account. Daar heeft ze nu 371.400 volgers. Een aantal dat tijdens het WK in Rusland verder is gegroeid. En na haar relatie met Mbappé sowieso een boost kreeg. Haar foto's op het fotomedium doen de rest. Daardoor zal de groei volgens verwachting enkel verder voortzetten. Go Alicia!

 

??

Een bericht gedeeld door Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) op

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <