Resultaten x
ballenmeisje

Het ballenmeisje: Zaira Nara

Vorige week pakte Internazionale drie belangrijke punten in de Champions League bij PSV. Het winnende doelpunt kwam uiteraard op naam van Mauro Icardi. Zijn vrouw Wanda Nara kennen we al. Haar zusje mag er ook zijn. We zetten haar in de schijnwerpers. Ons ballenmeisje deze week is... Zaira Tatiana Nara.
08-10-2018 11:30 door Redactie ELF Voetbal

Een voetballink? Jazeker! Waar oudere zus Wanda met Icardi gaat, had Zaira een tweejarige relatie met een andere topschutter. Met Diego Forlán om precies te zijn. De Uruguayaanse spits ontving in 2010 de Gouden Bal voor beste speler op het WK in Zuid-Afrika. Ook staan er een Europese Gouden Schoen en twee topscorertitels in La Liga achter zijn naam. Van 2009 tot 2011 vormde de jongste Nara een setje met Forlán.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Een bericht gedeeld door ZAIRA (@zaira.nara) op

Op dat moment timmerde ze al aardig aan de weg als model. In 2010 eindigde ze zelfs op de 47e plaats van de verkiezing Meest Sexy Vrouw van de Wereld. Een verkiezing die werd uitgeschreven door FHM Magazine, het grootste mondiale mannenblad. Zaira werd op 15 augustus 1988 geboren als jongste dochter van Andrés Nara en Nora Colosimo. Ze zag het levenslicht in Boulogne Sur Mer. Niet de Franse stad, maar de Argentijnse plaats met 73.496 inwoners. Op 26 kilometer noorderlijk van de hoofdstad Buenos Aires gelegen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sol_y_oro ?

Een bericht gedeeld door ZAIRA (@zaira.nara) op

Ze koos op twintigjarige leeftijd definitief voor de modellenwereld. In de tussentijd was ze al te zien in campagnes van grote concerns als Herbal Essences (shampoo), McDonald's (fastfood), La Serenísima (zuivel), Gillette (scheermesjes), Pantene (haarverzorging) en Falabella (kleding). Campagnes ook die haar naamsbekendheid nog verder vergrootten. Ook verscheen ze op de cover van de Argentijnse edities van Cosmopolitan en Women's Health.

Zaira Nara werd reeds als kindmodel ontdekt. Toen ze de volwassen leeftijd van achttien jaar bereikte, werd ze ingelijfd door Dotto Models en maakte ze haar televisiedebuut in Música Total. Twee jaar later verliet ze het modellenbureau en verhuisde ze naar Buenos Aires. Daar tekende ze een contract bij het bekende bureau van Mauricio Catarain. Daar haalde ze al direct diverse contracten binnen van merken op kleding-, lingerie- en cosmeticagebied.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Últimos rayos de Sol antes de la tormenta ?????

Een bericht gedeeld door ZAIRA (@zaira.nara) op

Op dit moment ligt ze onder contract van Multitalent Agency. In 2010 deed het 1,72 meter kleine model als deelneemster mee met de show van de Argentijnse entertainer Marcelo Tinelli, genaamd Bailando 2010. Te zien op Canal 9. Ze werd daarin als negende geëlimineerd. Zaira werd een jaar later gastvrouw van La Cocina del Show. Weer een jaar later won ze de Pink Soccer Ball, voor de mooiste spelersvrouw. Datzelfde jaar volgde ze haar zus Wanda op in Bailando 2011, die de show verliet vanwege haar zwangerschap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MorfiTelefe @trosman_oficial @anitakorman jacket @itsjeremyscott @moschino

Een bericht gedeeld door ZAIRA (@zaira.nara) op

Op 9 maart 2011 kondigde Forlán op zijn Twitter-account aan dat hij ging trouwen met Zaira Nara. Maar drie maanden later strandde de relatie plotseling. Maar ze bleef de sportwereld trouw. Van oktober 2011 tot november 2014 onderhield ze een relatie met tennisser Juan Mónaco. In april 2015 knoopte ze een verhouding aan met acteur Jakob von Plessen. Een halfjaar later maakte het koppel bekend dat Zaira in verwachting was van hun eerste kind. Dochter Malaika werd op 6 april 2016 geboren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola Buenos Aires ?

Een bericht gedeeld door ZAIRA (@zaira.nara) op

Inmiddels heeft ze ook al haar theaterdebuut gemaakt. In 2008 was ze al te zien in El Libro de la Selva en in 2013 en 2014 stond ze op de planken met Los locos Grimaldi. Op haar CV staan overigens ook de televisieseries El último vuelo del dia, Justo a tiempo, Tendencia, Todos Contentos y bastante locos, Tu Mejor Domingo, Morfi Cafe en sinds vorig jaar is ze te zien in de nog steeds lopende serie Morfi, todos a la mesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola calor ??

Een bericht gedeeld door ZAIRA (@zaira.nara) op

Op haar Instagram-account is ze ook erg fanatiek. Op het fotomedium heeft ze momenteel ruim 2,4 miljoen volgers. Haar pagina op Facebook telt nu 1.032.735 vind-ik-leuks. En haar Twitter-account heeft 2.608.823 volgers. Zolang ze daarop diverse leuke foto's blijft posten, zal dat aantal enkel verder toenemen. Zaira Nara is nog steeds hot!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????hace tan solo 12 veranos en Punta... ?

Een bericht gedeeld door ZAIRA (@zaira.nara) op

 
 
 
 
Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <