Resultaten x
ballenmeisje

Het ballenmeisje: Adriana Pozueco

Real Sociedad bivakkeert in de Spaanse La Liga halverwege het seizoen precies in de middenmoot. In de selectie van de Basken loopt een spelersvrouw rond die niet bepaald tot de middenmoot behoort. We zetten haar deze week in de schijnwerpers. Ons ballenmeisje is... Adriana Pozueco.
26-11-2018 11:00 door Redactie ELF Voetbal

Het Spaanse model is de vriendin van Theo Hernández. De jongere broer van de Spaanse international Lucas Hernández, die met de nationale ploeg van Frankrijk afgelopen zomer in Frankrijk Wereldkampioen werd. Theo doorliep de jeugdopleiding van Atlético Madrid, maar kwam net tekort om de laatste stap naar het eerste elftal te maken. Ondanks een succesvolle huurperiode in het seizoen 2016/17 bij Deportivo Alavés.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to villa Cortes-Pozueco ? ? ? @luisa_crts ♥??

Een bericht gedeeld door ADRIANA POZUECO (@adrianapozueco) op

In 2017 werd hij vastgelegd door Real Madrid. De nu 21-jarige linksback tekende een vijfjarig contract, maar zijn teller bij De Koninklijke bleef daar afgelopen seizoen steken op dertien duels. Op 10 augustus van dit jaar werd hij voor een jaar verhuurd aan Real Sociedad, waar de jongste zoon van oud-profvoetballer Jean-François dit seizoen zijn kans op revanche aanpakt en hoopt zich dermate te bewijzen dat hij weer terug kan keren naar Estadio Santiago Bernabeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monillo loco cuando tú trepas yo me desboco ? ? ?

Een bericht gedeeld door ADRIANA POZUECO (@adrianapozueco) op

Sinds eind 2016, of toch begin 2017 (een officiële datum is niet bekend), gaat hij met Adriana Pozueco als vriendin door het leven. Waar de twee elkaar hebben ontmoet, is onbekend. Maar beiden waren al beroemd voordat ze elkaar leerden kennen. Pozueco werd bekend als... Instagram-model. In september 2014 postte ze voor het eerst een foto op het sociale medium: een selfie van zichzelf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? ?

Een bericht gedeeld door ADRIANA POZUECO (@adrianapozueco) op

Daarna groeiden haar volgers met grote getalen. Momenteel zijn er ruim 122.000 volgers die op het vinkje van haar account hebben geklikt. Ze vinden daar nu 1.742 foto's terug van poserende Adriana Pozueco's terug. Vaak in badkleding, maar ook in lederen, design of casual kleding. Ook haar hondje Roma is regelmatig te bewonderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ciao verano ?? winter ?? is coming ?. Borro cassette ? @sergioalmarcha ?

Een bericht gedeeld door ADRIANA POZUECO (@adrianapozueco) op

Ze heeft het huisdier niet voor niets gekozen. Ze is namelijk geboren in het jaar van de hond. Voor de kenners: dat is het jaar 1994. Op 26 juni 1994 zag ze in Madrid het levenslicht. Ze is opgegroeid als supporter van Atlético Madrid. Een foto van baby Adriana met een shirtje van Atlético om de schouders circuleert nog op social media. Ze vertelde zelf dat ze was aangestoken door de clubliefde van haar... moeder. Ze vormt sowieso een belangrijke partner voor haar dochter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quiero que te enamores, como estoy yo de ti ♥?.

Een bericht gedeeld door ADRIANA POZUECO (@adrianapozueco) op

Haar hele familie staat te boek als groot fan van Atlético Madrid. Daarom zal aanvankelijk flink zijn gejuicht in huize Pozueco toen Adriana een relatie kreeg met Hernandez. Toen hij overstapte naar aartsrivaal Real Madrid, zal de stemming een stuk bedrukter zijn geweest. Pozueco startte na haar middelbare school met de opleiding Journalistiek. Ze studeerde vorig jaar af en kreeg een baan bij de Madrileense sportkrant Marca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love ??

Een bericht gedeeld door ADRIANA POZUECO (@adrianapozueco) op

Nog steeds is ze werkzaam voor de dagelijkse nieuwsbron. Meestal voor de schermen bij Marca TV, dat dagelijks enorm veel kijkers trekt. Ze zou haar werk naar verluidt graag willen uitbreiden naar een landelijke commerciële zender. En zich eveneens willen verdiepen in de tv-wereld buiten het voetbal om. Ook als fotomodel wil ze nog verder aan de weg timmeren. Nog wensen voldoende. Voorlopig kijken we nog met groot enthousiasme naar haar foto's.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The closer I get to you

Een bericht gedeeld door ADRIANA POZUECO (@adrianapozueco) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glow baby ?

Een bericht gedeeld door ADRIANA POZUECO (@adrianapozueco) op

 
 
 
 
Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <