Resultaten x
#stay-at-home

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket.

Bestaande uit 
- ELF Voetbal 90's Special 
- ELF Voetbal Cult Special 
- ELF Voetbal Clubiconen Special 

binnenland

Deze tv-kanalen zenden Ajax, PSV Feyenoord en AZ in Europa uit

Na de start van de Eredivisie gaan de Nederlandse clubs nu weer de strijd aan in de voorronde Champions League en Europa League. Ajax, PSV, Feyenoord en AZ hebben een goed resultaat nodig om zich te plaatsen voor de volgende ronde. De wedstrijden zijn op verschillende zenders te bekijken, daarom schept ELF Voetbal duidelijkheid.

13-08-2019 07:00 door Krist Stoelwinder

AJAX –PAOK Saloniki: ZIGGO SPORT

Niet Veronica maar Ziggo Sport zendt dinsdag het duel tussen Ajax en PAOK Saloniki uit. Hoewel Veronica de rechten heeft voor de groepsfase van de Champions League, geldt dat niet voor de voorrondes. Ziggo heeft als shirtsponsor van Ajax bedongen dat het oefen- en voorrondewedstrijden van de Amsterdammers mag uitzenden. De meeste voetballiefhebbers zullen er inmiddels al aan gewend zijn, want het duel in Saloniki werd ook al door Ziggo uitgezonden. Evenals bij de eerdere voorronde Champions League-wedstrijd van Ajax is het duel voor heel Nederland te kijken en niet alleen voor mensen met een abonnement bij Ziggo. 

Dinamo Tiblisi - FEYENOORD: VERONICA

Waar RTL 7 vorig seizoen nog de rechten van de Europa League had, moeten we dit seizoen voor wedstrijden van dat toernooi bij Veronica zijn. Het Champions League-succes van Ajax leverde John de Mol veel kijkcijfers en dus ook inkomsten op, dus het is niet gek dat hij opnieuw investeert in een Europees voetbaltoernooi met Nederlandse inbreng. Wat dat betreft zal hij zich met Feyenoord in zijn handen wrijven, want de Rotterdammers versloegen Dinamo Tiblisi vorig week overtuigend en dus lijkt Feyenoord donderdag weinig problemen te ondervinden van de Georgiërs. De wedstrijd Dinamo Tiblisi - Feyenoord begint om 18.30 uur.

AZ - Mariupol: SBS 9

Waar AZ-supporters de eerste wedstrijd tegen Mariupol nog genoegen moesten nemen met een haperende stream, kunnen ze de verrichtingen van hun ploeg nu gewoon op televisie bekijken. Het gebeurt alleen niet op het Veronica, maar op een ietwat onorthodoxe zender. De fans moeten afstemmen op een SB6 9. Een zender die tot 15,00 uur in de middag homeshoppingsprogramma's uitzend en vervolgens herhalingen uitzend van The A-team, een televisiehit uit de jaren tachtig. AZ trapt om half 9 af en heeft met de 0-0 stand in Oekraïne nog alle kans op de volgende ronde. 

PSV - Haugesund: VERONICA

Waar PSV vorige week nog werd uitgezonden op SBS 9, zijn de verrichtingen van de mannen van Mark van Bommel tegen Haugesund nu wel gewoon te volgen op Veronica. Op bezoek bij de Noorse subtopper wonnen de Eindhovenaren met 0-1 door een benutte strafschop van Steen Bergwijn en dus moet PSV het nu kunnen afmaken. Het spel zal dan wel beter moeten zijn want bij Haugseund was het niveau van PSV niet erg hoog en dat resulteerde erin dat het spannend bleef. Dat is op zichzelf geen nadeel voor Veronica, want omdat het duel nog lang niet gespeeld is zullen veel mensen afstemmen op het kanaal. 

 
Aanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Michael Chacón (FC Emmen)
superelf Laatste: Superelf Romano Denneboom: Van Gentenaar via El Ahmadi naar Elia
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <