Resultaten x
binnenland

FIFA Talk Extra: Eredivisie-pareltjes voor jouw FIFA 20 FUT starterteam (deel 1)

Bekijk hier de voorbeschouwingen van de experts van Voetbalwedden.net voor de komende voetbalwedstrijden voor de Eredivisie, Champions League en meer!

In het begin van FIFA Ultimate Team zul je niet omkomen in munten. Het is dan ook slim jouw starterteam te vullen met overpowered spelers met een iets lagere rating. Betaalbaar, maar goed! De Eredivisie is een interessante en goedkope vijver om uit te vissen. En deze pareltjes kunnen niet in jouw team ontbreken. 

11-09-2019 13:00 door Martijn Ruijter

Doelmannen

De in-game stats van spelers zijn nog niet bekend, dus we gaan uit van de basiskaarten en bekende kenmerken van spelers. Voor de doelmannen maakt dit nog niet heel veel uit, maar het zorgt er wel voor dat voor nu een keeper enorm interessant is: Lars Unnerstall. Met een rating van 76 is hij zeker betaalbaar en Unnerstall is bijna twee meter lang, wat voor keepers in FIFA een belangrijke eigenschap is. Heb je iets meer munten te besteden, dan is 82-rated André Onana uiteraard de beste optie.

Rechtsback

Er zijn slechts vier gouden rechtsbacks in de Eredivisie in FIFA 20. Van die vier is Denzel Dumfries de meest interessante, aangezien hij ook een beest was in FIFA 19. Noussair Mazraoui zou een goede optie kunnen zijn als je zelf veel de bal hebt, want zijn fysieke kwaliteiten blijven een beetje achter. Zeker verdedigend kan je dat de kop kosten en Mazraoui heeft niet de snelheid om foutjes goed te maken.

Rick Karsdorp lijkt zodoende de beste optie. Dumfries zal vanwege zijn populariteit immers vrij duur zijn, Karsdorp is allround prima en vanwege het feit dat hij geen zeldzame gouden kaart heeft ook nog eens spotgoedkoop.

Belangrijk is dat je wegblijft van Sean Klaiber, ook al ziet hij er solide uit. Vorig jaar waren FC Utrecht-spelers ongelooflijk duur gedurende het jaar. Dit had te maken met Squad Building Challenges. Als zeldzame zilveren speler zal Klaiber vanaf het begin af aan al enorm duur worden, omdat veel spelers zich willen instellen op de aankomende Squad Building Challenges.

Centrale verdedigers

De meest in het oog springende centrale verdediger in de Eredivisie is Lisandro Martínez. Alle belangrijke verdedigende statistieken liggen rond de 75 en ook zijn passing is met 70 meer dan prima te noemen. Het grote nadeel van Martínez is zijn lengte, dus of hij overpowered is zal vooral afhangen van de kracht van voorzetten in FIFA 20.

Wil je een Ajax-duo achterin, dan is Edson Álvarez de man die je moet hebben. Álvarez heeft vergelijkebare statistieken als Martínez, maar heeft zijn lengte mee. Vrijwel identiek aan Álvarez is Nick Viergever. Timo Baumgartl ligt hier net iets onder; hij blijft achter in passing.

Qua zilveren spelers springen Trent Sainsbury en Edgar Ié er uit. Vooral Ié kan een leuke optie zijn, aangezien hij niet zeldzaam is. Maar: net zoals bij alle andere posities is het enorm de vraag hoe duur zilveren spelers aan het begin van FIFA 20 zijn. Feyenoord heeft bijvoorbeeld alleen Eric Botteghin als gouden centrale verdediger en zodoende zullen er spelers zijn die de zilveren verdedigers inslaan in afwachting van Squad Building Challenges.Al met al zijn er weinig échte toppers centraal achterin in de Eredivisie, dus het kan een idee zijn om die posities (plus de doelman) in te vullen met spelers uit andere competities. 

Linksback

Voor de linksachter positie winnen Rotterdam en Alkmaar het. Ridgeciano Haps zal als 75-rated speler de goedkoopste optie zijn en door zijn snelheid (89 pace) past Haps goed op de flank. Tyrell Malacia is de andere Rotterdamse optie. Het Feyenoord-talent blijft echter vooral in passing achter op Haps.

Bij AZ is Thomas Ouwejan een uitstekende optie, mits je niet te veel geeft om pace. Met 73 pace is Ouwejan zeker niet de snelste, maar zijn statistieken liggen, met uitzondering van schieten, allemaal rond de 70.

Uiteraard is Nicolas Tagliafico met een rating van 82, inclusief 81 pace, 80 verdedigen én 81 fysiek, veruit de beste back in de Eredivisie. Het is alleen goed mogelijk dat Ajax-spelers vanaf het begin van FIFA razend populair zijn. Tagliafico zal zodoende enkele duizenden muntjes kosten.

Benieuwd wie er op het middenveld en in de aanval de grootste pareltjes zijn? Check dan later vandaag deel twee van deze FIFA Talk Extra!

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <