Resultaten x
#stay-at-home

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket.

Bestaande uit 
- ELF Voetbal 90's Special 
- ELF Voetbal Cult Special 
- ELF Voetbal Clubiconen Special 

binnenland

Interview Donyell Malen: "Ik mocht van Virgil van Dijk geen tekst erbij pakken"

Zondag hoopt Donyell Malen zijn rentree te maken in het shirt van PSV. Hij hoopt tegelijk fit te zijn voor de komende twee interlands van het Nederlands elftal. De twintigjarige aanvaller moest na zijn debuut een liedje zingen voor de selectie. "Ik was gewaarschuwd."

09-11-2019 08:00 door Sander Berends

"Dat moet elke debutant. Ik koos voor Controlla van Drake. Waarom? Van onze aanvoerder Virgil van Dijk mocht ik geen tekst erbij pakken. Dit nummer ken ik uit mijn hoofd. De jongens waardeerden het. Drake is populair binnen de selectie van Oranje", vertelt Malen in de nieuwste editie van ELF Voetbal, die twee weken geleden is verschenen.

De titel van het nummer past ook bij zijn spel. De huidige topscorer van de Eredivisie heeft controle over zijn spel en controle over zijn leven. Zo werd hij grotendeels opgevoed door moeder Mariska en opa en oma Joop en Marian. Wanneer zijn moeder nachtdienst had op de taxi en overdag moest slapen, liep Malen vanuit het huis van zijn grootouders naar de basisschool in Westerland. "Mijn oma stond altijd voor me klaar. Als dank heb ik haar het haasje gegeven dat ik van de KNVB ontving na mijn debuut voor Oranje."

Inlijsten

Die maakte hij op 6 september in Hamburg tegen Duitsland. Malen scoorde zelfs tijdens zijn invalbeurt. Zijn debuutshirts van Oranje liggen thuis. "Die Duitsers waren chagrijnig van de nederlaag. Niemand vroeg om te ruilen. Anders had ik toch nee gezegd, ook al krijgen we twee shirts voor elke wedstrijd. Ik wil mijn debuutshirt nog inlijsten, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Binnenkort toch maar eens tijd voor reserveren."

Malen, die door een enkelblessure nu bijna drie weken aan de kant staat, vertelt in het interview in ELF Voetbal nummer 11 ook over de reden van zijn topvorm, de rol van trainer Mark van Bommel, de Spotify-lijst van PSV, Max Verstappen en zijn persoonlijke doel van dit seizoen. In ELF Voetbal nummer 11 zijn ook interviews te lezen met Leroy Fer, Ted van Leeuwen, Simon Makienok, Nathan Rutjes en Naci Ünüvar, we gingen op bezoek bij bijna vader Gustavo Hamer, bij de familie Ché Nunnely, zochten in Mexico spits Vincent Janssen op en nog veel meer.

ELF Voetbal nummer 11 ligt in de winkelschappen voor 5,50 euro.
Aanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Michael Chacón (FC Emmen)
superelf Laatste: Superelf Romano Denneboom: Van Gentenaar via El Ahmadi naar Elia
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <