Resultaten x
binnenland

Ajax uitgeschakeld: deze spelers zakten tegen Valencia door het ijs

Vind hier de beste Online casinos

Wat een Amsterdams feestje moest worden, werd voor Ajax een zenuwslepende en frustrerende voetbalavond. Meerdere speler haalden niet hun gebruikelijk niveau, waardoor Valencia uiteindelijk met een 1-0 overwinning van het veld stapte. Deze Ajacieden speelden een matige pot. 

10-12-2019 23:15 door Tim Lauwers

Joël Veltman

Vergat op een belangrijk moment volledig om uit te stappen, waardoor Rodrigo namens Valencia de 0-1 kon maken. Een paar minuten eerder ging Joël Veltman ook al in de fout, maar toen werd slordig balverlies van de verdediger nog niet afgestraft. De verdediger oogde niet scherp en moet na de wedstrijd de pijnlijke conclusie trekken dat Ajax door zijn fout is uitgeschakeld in de Champions League. 

Noa Lang

Ontpopte zich tegen FC Twente tot matchwinner, maar sindsdien gaat het niet erg vlot meer met Noa Lang. De jonge aanvaller speelde tegen Willem II al geen sterke wedstrijd en verdiende ook tegen Valencia geen voldoende. Lang merkt dat de lat bij het eerste van Ajax bijzonder hoog ligt en leek ietwat geïntimideerd door het fysieke spel van de Spanjaarden. Twintig minuten voor tijd werd de jeugdinternational naar de kant gehaald en vervangen door Klaas-Jan Huntelaar. Dusan Tadic

Is een totaal andere speler dan de Dusan Tadic die vorig seizoen zoveel indruk maakte in de absolute top van het Europese voetbal. Tadic is minder aanwezig, neemt zijn ploeg niet bij de hand en is slordig in de laatste fase. De ervaren Serviër kon als aanvoerder niet genoeg brengen om het de solide verdediging van Valencia echt lastig te maken. Tadic verkeert al het hele seizoen niet in zijn beste vorm en wist dat in de laatste groepswedstrijd van de Champions League niet op positieve wijze om te keren. 

Lisandro Martinez

Lang was er twijfel of Lisandro Martinez het beste tot zijn recht komt als verdediger of middenvelder. Na vandaag zullen veel twijfelaars echter overtuigd zijn dat de Argentijn het vooral moet houden bij het uitschakelen van een spits. Martinez is niet de gedroomde kapstok tussen verdediging en aanval die hij moet zijn. In balbezit heeft de bikkelharde Zuid-Amerikaan onvoldoende kwaliteiten om de verdediging van Valencia open te splijten met een slimme pass of snelle dribbel. 

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <