Resultaten x
#stay-at-home

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket.

Bestaande uit 
- ELF Voetbal 90's Special 
- ELF Voetbal Cult Special 
- ELF Voetbal Clubiconen Special 

binnenland

Uniek: het ELF Voetbal stay-at-home-pakket

De Cultspecial, De 90's Special en de Clubiconen Special! Deze zijn nu in een pakket te bestellen voor de unieke prijs van... 14 euro! Drie extra dikke edities met mooie, bijzondere leesverhalen.

23-03-2020 06:00 door Sander Berends

Cultspecial

In de Cultspecial het bizarre verhaal van Johan Pater. De voormalige aanvaller van PSV, FC Volendam en Go Ahead Eagles lag in coma en voert nu in een zwaar gevecht om weer gezond te worden. We gingen kort voor het bewuste moment een dagje met hem mee in zijn glazenwassersbus. Maar we gingen ook op bezoek bij Abe van den Ban (de voetballer met de snor), bij Purrel Fränkel, Ali Ibrahim, Wilburt Need en spraken met Pa-Modou Kah, Tijani Babangida, Peter van Vossen, Didier Martel en Marko Pantelic. En nog meer culthelden!

90's Special

Op de cover prijkt Henrik Larsson. We gingen op bezoek bij de oud-spits van Feyenoord in Zweden. Maar schoven ook aan tafel bij tv-held Harry Vermeegen, oud-PSV'er Gilles de Bilde, het meest succesvolle Roda JC-trainersduo ooit Huub Stevens en Eddy Achterberg, Willem II-Champions League-held Geoffrey Prommayon en Bundesliga-held Arie van Lent. Ook interviews met Zeljko Petrovic, Finidi George, Richard Witschge en we brachten een trio oud-spelers van VC Vlissingen samen.

Clubiconen Special

Peter Houtman van Feyenoord, de tweeling René en Willy van de Kerkhof van PSV, Foppe de Haan van sc Heerenveen, Martin Jol van RKC Waalwijk en Ronald Hamming van Fortuna Sittard. Allemaal komen ze aan bod in de Clubiconen Special van ELF Voetbal. Net zoals legendes van ALLE clubs in de Eredivisie, Eerste Divisie en Tweede Divisie. Liefst vijftig in totaal!

Maak snel gebruik van dit prachtige aanbod. En de drie specials belanden snel in je brievenbus. Vind hier de benodigde informatie!

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Damil Dankerlui (Willem II)
superelf Laatste: Superelf: Maceo Rigters, Amsterdamse EK-held
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <